TvObzor
ČETVRTA SEZONA HVALJENE SERIJE NA DOMA TV-U!

Škorpion: Nove ljubavne veze i snalaženja u komičnom svijetu mjesne politike
Objavljeno 22. lipnja, 2018.

Doma TV na male ekrane donosi četvrtu sezonu hvaljene američke serije o timu genijalaca, kojemu je na čelu ekscentrični Walter O'Brien (Elyes Gabel). Ovi genijalci su u misiji traženja rješenja za različite prijetnje globalnoj sigurnosti. Svatko od njih ima svoje područje specijalizacije, a ukupan IQ im iznosi zastrašujućih 700.

“Škorpion” je dinamična dramska serija o ekscentričnom geniju Walteru O'Brienu i njegovu timu neprilagođenih genijalaca koji su posljednja crta obrane protiv složenih, visokotehnoloških prijetnji modernog doba. Ovi su štreberski genijalci naposljetku pronašli savršeno radno mjesto gdje mogu primjenjivati svoju iznimnu snagu uma u rješavanju državnih kriza, ali i podučavati jedni druge kako se uklopiti u društvo.

Skupina zajedničkim snagama rješava visokotehnološke slučajeve te se suočava s raznoraznim situacijama: od zaustavljanja skupine krivolovaca do sprječavanja globalnih katastrofa. I dalje su posljednja crta obrane protiv složenih, visokotehnoloških prijetnji modernog doba dok rješavaju ekstremne, za život opasne slučajeve, kao što su mogućnost nestanka cijelog čovječanstva, lansiranje nuklearnog projektila na američkom tlu te čak i opasnost da genijalci osnuju vlastitu obitelj.

Ali tim 'Škorpion' uz to se nosi i s osobnim izazovima, poput započinjanja nove ljubavne veze i snalaženja u komičnom svijetu mjesne politike. N.Vek.

rješavaju

EKSTREMNE, ZA ŽIVOT OPASNE SLUČAJEVE

Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

Najčitanije iz rubrike