TvObzor
NOGOMETNI ‘SNAGATOR’ NA PUTOVANJU PO RUSIJI:

"Vinnie Jones: Najžilaviji Rusi"
Objavljeno 22. lipnja, 2018.

Pojedini nogometaši od sebe su napravili brend i postali mnogo više od vrijednog igrača na terenu. Za to je zaslužna njihova igra, ali i ponašanje na terenu i izvan njega. Jedan od njih je i legendarni umirovljeni velški nogometaš koji je u današnje vrijeme nerijetko na listi najkontroverznijih nogometaša svih vremena. Riječ je naravno o Vinnieju Jonesu koji je svojom ekscentričnošću obilježio suvremeni nogomet. On je nogometaš koji je svoj imidž „snagatora“ izgradio zbog žutih kartona, grubih prekršaja i konflikata u engleskom nogometu. Upravo je njegov karakter zaslužan za nadimak Psycho.

Vinnie drži rekord koji će vjerojatno ostati neoboren dok god nogomet kao igra postoji. Naime, u utakmici tadašnje engleske Prve Divizije, trebalo mu je svega pet sekundi za žuti karton. Utakmica se igrala između njegovog Sheffield Uniteda i Manchester Citya. Iako se iz svijeta nogometa povukao 1998., njegova karijera nije bila gotova. Štoviše, proslavio se i kao holivudski “igrač” glumeći razne “zločeste dečke”.

Njegova najnovija suradnja s National Geographicom, ostvarena je s razlogom – jer tko bi bio bolji za specijal o nogometu i svestranim Rusima uoči svjetskog nogometnog prvenstva nego Vinnie Jones. Novi specijal “Vinnie Jones: Najžilaviji Rusi, kompilacija” premijerno će biti prikazan 23. lipnja u 21.55 h na National Geographicu. Ovogodišnje svjetsko nogometno prvenstvo, prvo u istočnoj Europi, te prvo u Europi od 2006., te specijal - najbolje će spojiti nogomet i zemlju domaćin – Rusiju. Kompilacija prikazuje najznačajnije trenutke nogometnog snagatora na njegovu putovanju po Rusiji. Jedna od najvećih zemalja na svijetu s raznolikim stanovništvom, Rusija ima dugačku tradiciju u nogometu, a Vinnie Jones će se osim igranja nogometa okušati i u ostalim svakodnevnim poslovima koji će za njega biti velik izazov. Vinnie će tako nakratko postati tjelohranitelj moskovske elite, ribar u ledenom Barentsovom moru te član ekipe krivolovaca u divljini Sibira. Osim toga, Vinnie iskusiti krajnosti i izazove koje pred njega stavlja Rusija i njezini stanovnici, te će gledateljima dati novi uvid u ovu nevjerojatnu zemlju. N.Vek.

Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike