Crna kronika
ZAPLJENA NA GRANICI

Žena (35) u automobilu švercala marihuanu
Objavljeno 21. lipnja, 2018.

SLAVONSKI BROD - Nastavlja se šverc narkotika preko graničnog prijelaza Slavonski Brod. Kako je priopćeno na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, policajci i carinici su pri redovitom nadzoru na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Hrvatsku, u ponedjeljak oko 21.55 sati, odlučili, zbog sumnje na šverc, detaljno pregledati automobil koji je vozila 35-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine.


Sumnja se pokazala opravdanom jer su nakon ishođenja naloga Županijskog suda Slavonski Brod policajci i carinici pri pregledu u unutrašnjosti odbojnika vozila uočili skrivene pakete, u kojima se nalazila droga ukupne težine 10,3 kilograma. Marihuana je bila upakirana u 28 paketa težine od 200 grama do jednog kilograma. Nakon pronalaženja droge 35-godišnjakinju su preuzeli policajci i pokrenuli kriminalističko istraživanje. Državljanka BiH osumnjičena je za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. "Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja 35-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske. Tijekom srijede dovedena je u Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje", rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Sada će uslijediti istraga koja bi trebala pokazati je li 35-godišnjakinja bila pravi diler droge ili samo kurir. M.Bugarić

Možda ste propustili...

VATROGASCI POZIVAJU GRAĐANE NA OPREZ

Neopreznost ljudi, najčešći uzrok požara na otvorenom

NAKON ŠTO JE PUCAO U ŽENU POPIO JE OTROVNU TEKUĆINU

Ubojica supruge umro u bolnici

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

2

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

3

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana