Regija
HUMANITARNA AKCIJA ŽENA HDZ-a

Projekt "Ruksak" za afričku djecu
Objavljeno 20. lipnja, 2018.

VALPOVO/NAŠICE - Zajednica žena "Katarina Zrinski" HDZ-a Valpovo proteklih je dana uspješno sudjelovala u projektu "Ruksak'' za afričke školarce.


Riječ je o projektu u kojem su sudjelovale zajednice žena "Katarina Zrinski" HDZ-a Osječko-baranjske županije, a koji je proveden na inicijativu Zajednice žena "Katarina Zrinski" HDZ-a Našice. Ovo je bila još jedna zajednička humanitarna akcija Zajednice žena "Katarina Zrinski" Osječko-baranjske županije tijekom koje su članice prikupile novac i kupile ruksake s kompletnim školskim priborom, higijenskim potrepštinama te odjećom i obućom za djecu iz afričke države Benin.

- Projekt 'Ruksak' pokrenula je udruga Marijini obroci Hrvatske kako bi pomogla djeci iz jedne od najsiromašnijih država svijeta. Naša zajednica, odnosno Zajednica žena 'Katarina Zrinski' Valpovo, prikupila je novac za dva kompletna ruksaka, a “Katarine“ na razini Županije ovu akciju pomogle su s ukupno 20 ruksaka. Danas smo te ruksake predale našim kolegicama u Našicama, a one će dalje proslijediti udruzi Marijini obroci kako bi ruksaci što prije stigli malim afričkim učenicima kojima će to puno značiti i olakšati im školovanje. Zahvaljujem svima koji su svojim prilozima pomogli da kupimo ruksake i sav ostali pribor te sudjelovanjem u ovoj akciji još jednom pokazali humanost na djelu - rekla je Pamela Kokić, predsjednica Zajednice žena "Katarina Zrinski" HDZ-a Valpovo.L.Aničić

Možda ste propustili...

PRILAGODBA KLIMATSKIM PROMJENAMA

Posadit će 230 sabala i postaviti dvije sjenice

POVJERENSTVO ZA SUZBIJANJE OVISNOSTI VPŽ-A

Novi je predsjednik Siniša Brlas

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura