Regija
DONACIJA "GLADIJATORA"

Motoklub donirao socijalnu samoposlugu
Objavljeno 19. lipnja, 2018.

VINKOVCI - Motoklub "Gladijatori" iz Vinkovaca u povodu 1. svibnja na Pikovu stanu uz podršku Grada Vinkovaca organizirao je prvu Grahijadu, na kojoj se okupilo više od tisuću posjetitelja. Organizatori su od prodaje pića na Grahijadi kupili higijenske potrepštine i hranu za potrebe socijalne samoposluge.


Predstavnici vinkovačkog motokluba "Gladijatori" Vinkovci posjetili su socijalnu samoposlugu i uručili vrijednu donaciju u vrijednosti od približno 3000 kuna.


- Mi kao motoklub u šest godina svoga djelovanja organizirali smo slične akcije za Božić i Uskrs, no ovaj smo put to odlučili i tijekom godine kako bismo uljepšali dane mnogim korisnicima socijalne samoposluge. Ovim putem zahvaljujemo građanima Vinkovaca koji su u velikom broju posjetili Pikov stan i našu Grahijadu te kupnjom pića omogućili da svi zajednički uspijemo u akciji za socijalnu samoposlugu, jer svi dobro znamo da je danas teško živjeti i svaka je kuna bitna - rekao je Vlado Majer, predsjednik motokluba "Gladijatori".


Ovu akciju pozdravio je zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Gabrijel Šokičić naglasivši da će Grad Vinkovci uvijek sa zadovoljstvom surađivati i pomoći motoklubu "Gladijator" u provedbi ovakvih vrijednih akcija.


Kako su nam rekli volonteri iz udruge "Mladi protiv gladi", trenutno imaju korisnika oko 200 obitelji koji traže pomoć, no stanje nije baš dobro jer su se police u socijalnoj samoposluzi poprilično ispraznile.

Kako su naglasili, i ovim putem još jedanput iskreno zahvaljuju vinkovačkom motoklubu "Gladijatori" na ovoj vrijednoj donaciji.M.Kokaj

Možda ste propustili...

SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE NAŠICE

Požara manje 60 posto

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

CRVENI KRIŽ: MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE

OŠ Bilje i Medicinska škola Osijek pobijedili

Najčitanije iz rubrike