Mozaik
NOVOSTI NA TOP-LISTI HR TOP 40

Duet Massima i grupe
Vatra na prvom je mjestu
Objavljeno 20. lipnja, 2018.

Ovaj tjedan top-listu HR top 40 obilježilo je čak pet novih ulaza. Najvišu poziciju među novim singlovima zauzela je predivna Severinina balada "Unaprijed gotovo" kojoj je s neobičnim krajem svoj jedinstveni začin dao njezin kolega Petar Grašo. Pjesma je u svom prvom tjednu na listi zauzela petu poziciju, a imajući u vidu reakcije publike i radijskih urednika, bit će zanimljivo dalje pratiti njezin put. Pjesma koja se zasigurno može svrstati među najljepše balade u Severininoj karijeri najavni je singl nadolazećeg albuma koji će izaći krajem mjeseca, a na samo je Severinu ostavila poseban dojam.


- Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Ona je predivna, emotivna, jednostavna s neobičnim krajem. Napisao ju je Goran Ratković, kompozitor s kojim dosad nisam surađivala, ali sam sigurna da je ova pjesma tek početak naše suradnje. Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe. Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu, ovaj spot sam ja, hvala što me osjećaš. Hvala Matiji Vuici i mom Petru Trboviću na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić... I na kraju, želim s vama podijeliti sreću što je pjevam s mojim prijateljem Petrom Grašom, koji je ovoj pjesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema nitko. Ovom pjesmom slavimo punoljetnost našeg prijateljstva. Uživajte! - rekla je Severina.


U top tri na ovoj top listi su se vratili Vatra feat. Massimo s velikim hitom "Nama se nikud ne žuri". Na drugom mjestu je Osječanka Mia Dimšić sa svojim aktualnim singlom "Do posljednjeg retka", dok je broj jedan i ovaj put pripao Tonyju Cetinskom i njegovoj pjesmi "Generalu bez činova". U većini hrvatskih regija i ovaj put dominira upravo Toni Cetinski koji se nalazi na prvim mjestima u Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagrebu te Istri i Primorju. Saša Lozar s pjesmom "Da" broj je jedan u Dalmaciji, dok su Parni valjak feat. Tina Kresnik s "Kad nemaš kud" zagorski broj jedan. T.K.

Na drugom mjestu je Osječanka Mia Dimšić sa svojim aktualnim singlom “Do posljednjeg retka”
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike