Sport
URUGVAJ - SAUDIJSKA ARABIJA

Suarezov jubilej
Objavljeno 20. lipnja, 2018.

Ako se može suditi prema učinku na premijeri, jasno je koja je to reprezentacija favorit u drugoj utakmici 2. kola skupine A između Urugvaja i Saudijske Arabije. Urugvajci su na otvorenju pomalo spretno, ali zasluženo uzeli tri boda kontra Egipta, dok su Saudijci deklasirani u prvoj utakmici SP-a od domaćina. “Petarda” je sigurno ostavila traga, ali trebala bi biti i motiv da se nešto slično ne ponovi u nastavku prvenstva.

Naravno da južnoamerički predstavnik ima jasnu viziju kako do pobjede kojom bi se zakoračilo u drugi krug. Realno, izabranici Oscara Tabareza trebali bi na travnjaku opravdati svoju ulogu, ali za to bi trebalo zabiti i ranije negoli je to bio slučaj u prvoj utakmici, kada su pobjedu osigurali u sudačkoj nadoknadi. Da protivniku brzo splasnu ambicije mogao bi se pobrinuti Luis Suarez, koji će danas stoti put odjenuti dres La Celestea. Pogodak za jubilej bio bi idealan scenarij i naravno pobjeda koja vodi u osminu finala. N.B.

Urugvaj-Saudijska Arabija

Početak: 17 sati

Muslera Alowais Varela Alburayk Gimenez Hawsawi Godin Albulayhi Caceres Alshahrani Nandez Aldawsari Vecino Otayf Bentancur Alfaraj Rodriguez Aljassam Suarrez Alshehri Cavani Almuwallad

Stadion: Rostov Arena (Rostov na Donu)

Kapacitet: 45.000

Sudac: Clement Turpin (Francuska)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana