Osijek
POLASCI NA STAJALIŠTIMA S INFO PANOIMA

GPP uveo ljetni vozni red
tramvaja i autobusa
Objavljeno 18. lipnja, 2018.

Kao i svake godine, i ove je, nakon završetka školske i akademske godine od sredine lipnja na snazi ljetni vozni red tramvaja i autobusa GPP-a. To ujedno znači i smanjenje uobičajenog broja tramvaja i autobusa koji prometuju prema uobičajenom rasporedu tijekom cijele godine. Kako je i inače to, to je jednak broj smanjenih linija tijekom ljeta, kako u tramvajskom, tako i u autobusnom prometu.

Ljetni vozni red uveden je od jučer (ponedjeljak, a što uobičajeno znači smanjenje broja autobusnih i tramvajskih linija. Kako stoji u dopisu Gradskog poduzeća za prijevoz putnika kojeg potpisuje Anto MIjić, rukovoditelj Sektora prometa u ovoj tvrtki, kronološki će polasci biti posebno istaknuti na autobusnim i tramvajskim stajalištima koja su opremljena info panoima. Također, svi kronološki polasci bit će istaknuti i na svim drugim stajalištima javnog gradskog prijevoza na kojima je moguće postaviti informacije o polascima iz obavijesti. Kako bi putnicima olakšali snalaženje pri novom ljetnom voznom redu, GPP je svojim korisnicima ponudio i određeni izvadak iz voznog reda. Moguće ga je dobiti u u Pothodniku i u Ulici Cara Hadrijana 1 te na Gajevom trgu. U izvatku koje GPP nudi svojim korisnicima, stajat će svi kronološki polasci do željenog odredišta.

- Sve dodatne informacije o novim polascima također se mogu dobiti na telefon Prometnog ureda (228-308) te na Gajevom trgu (213-004), odnosno na web stranici www.gpp-osijek.com, poručuju iz GPP-a. Dodajmo tome da će se ljetni vozni red primjenjivati do 3. rujna, od kad će ponovo biti na snazi uobičajen broj vozila, odnosno tramvaja i autobusa. Ma. M.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike