Regija
NAJBOLJI UČENIK TROGODIŠNJIH PROGRAMA

Miroslav Main je dobio nagradu Šegrt Hlapić
Objavljeno 17. lipnja, 2018.

SLATINA

Osim što je najbolji učenik slatinske Industrijsko-obrtničke škole i Virovitičko-podravske županije u trogodišnjim obrazovnim programima, Miroslav Main iz Slatine dobitnik je nagrade Šegrt Hlapić.

To je tradicionalna nagrada koju Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatska obrtnička komora dodjeljuju najboljem učeniku, najboljem mentoru i najboljoj obrtničkoj školi radi promicanja strukovnog obrazovanja za obrtnička zanimanja i obrtništva u cjelini.

Svečanost dodjele ove prestižne državne nagrade Šegrt Hlapić održat će se 29. lipnja u Zagrebu, a na ovom iznimnom velikom uspjehu, odličnom učeniku Miroslavu Mainu čestitali su i ravnatelj Industrijsko-ibrtničke škole Mladen Graovac ali i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Još od 2016. godine, kad je bio učenik prvog razreda, Miroslav Main sudjeluje na školskim i međužupanijskim natjecanjima, a kao jedan od najboljih učenika u programu za zanimanje vodoinstalatera tri godine sudjelovao je i na državnim natjecanjima i postizao vrhunske rezultate.

S obzirom da se za tako visoke nagrade boduju opći uspjesi, sudjelovanja i rezultati na natjecanjima te ocjene voditelja praktične nastave i postignuća učenika u praktičnom dijelu obrazovanja, Miroslav je više nego zasluženo osvojio tu prestižnu nagradu. Petar Žarković

Možda ste propustili...

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

Najčitanije iz rubrike