Osijek
DAN DJEČJE RADOSTI U UDRUZI RIJEKA LJUBAVI

Oko 200 socijalno ugroženih mališana dobilo slatke pakete
Objavljeno 17. lipnja, 2018.

Dvorište humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ u subotu je već rano ujutro bilo prepuno djece u pratnji roditelja koja su nestrpljivo čekala podjelu slatkih paketa, a koju je organizirala humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” u okviru obilježavanja Dječjeg dana radosti.

- Ovo je jedan od najljepših i najradosnijih dana u našoj humanitarnoj udruzi, i za udrugu i za obitelji u socijalnoj potrebi, a posebice za naše najmlađe korisnike. Uloženo je puno topline, humanosti i ljudskosti kako bismo napravili dječje pakete i proslavili Dan dječje radosti. Naše najmlađe korisnike mogli smo razveseliti zahvaljujući donatorima, a riječ je o osječkim poslovnicama Muellera, koji je dao vrlo bogatu donaciju čokoladnih deserta, zatim nam je pomogao Kanaan d.o.o. iz Donjeg Miholjca velikom donacijom čipsa, donator iz Zagreba E.K. koji se brine svaki mjesec i uveseljava našu dječicu hrenovkama, pekara Mlinar d.d. donacijom 200 svježih toplih piroški s hrenovkom te Hrvatski Crveni križ Slatina donacijom igračaka, ali i brojni obični građani koji su se odrekli da bi pomogli i razveselili djecu iz obitelji u socijalnoj potrebi - naglasila je predsjednica udruge Štefica Čučak.

Tijekom podjele paketića prisutnu djecu i njihove roditelje zabavljala je plesna grupa Shine pod vodstvom gospođe Mire Sekereš te Dominik Krčelić na tamburi. Spremnost za humanitarni rad ponovno je dokazala i glumica Mira Perić, koja je zabavljala prisutnu djecu i sudjelovala u podjeli paketa. N. Z. Eberhard

Možda ste propustili...

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

Najčitanije iz rubrike