Sport
ZAVRŠNICA KUPA NS-A BELI MANASTIR

Trofej Hajduku
Objavljeno 16. lipnja, 2018.

Hajduk iz Popovca osvojio je Kup NS-a Beli Manastir. U finalnoj utakmici, odigranoj na ŠRC-u Bazeni u Kneževim Vinogradima, pobijedili su novog člana MŽNL-a Slavonije i Baranje, Radnički iz Meca sa 4:0. Nakon prvih 45 minuta mreže su ostale netaknute, a tako je bilo sve do 52. minute, kada je Domagoj Jagetić pogodio Rajndlova vrata. Pokušavao je novopečeni ''četvrtoligaš'' poravnati rezultat, ali umjesto da iz mreže loptu vade Popovčani, to su ponovno učinili Mecani. ''Krivac'' za to ponovno je bio Jagetić, koji je opet bio strijelac u 79. minuti. Njegov pogodak bio je, na neki način, početak kraja ambicija nogometaša iz radničkog naselja. U preostalih desetak minuta pogotke za Hajduk još su postigli Dalibor Kučuk (82.) i Igor Viljevac (88.), pobrinuvši se za prilično uvjerljivu i neočekivanu pobjedu županijskog prvoligaša. U predigri odigrana je finalna utakmica u kategoriji početnika. Mladi igrači domaćeg Borca četiri su puta ''spakirali'' loptu iza leđa vratara Darde, što je bilo posve dovoljno za zasluženu pobjedu. Najboljim igračem utakmice proglašen je dvostruki strijelac i kapetan ''suljošana'' Andoči Ter Bendeguz. Dan prije na rasporedu su bile finalne utakmice u kategoriji mlađih pionira i kadeta. Nakon boljeg izvođenja penala pobjednički pokal u kategoriji mlađih pionira pripao je Šparti, koja je s jagodnjačkim Bratstvom u regularnom dijelu odigrala bez pogodaka. U srazu dvaju belomanastirskih klubova, u kategoriji kadeta, od Šparte je bolja bila Baranja-Belje. Učenici Milana Balatinca dva su puta ''matirali'' (Dino Dizdarević i Dorijan Stojanović) Špartina vratara. Dorijan je, pri tome, proglašen i najboljim igračem utakmice. Nešto prije odigrana je finalna utakmica u kategoriji starijih pionira. Darda je sa 4:1 pobijedila Bratstvo. I. Getto

Rezultati

Početnici: Borac - Darda 4:0

Stariji pioniri: Bratstvo - Darda 1:4

Mlađi pioniri: Bratstvo - Šparta 3:4

Kadeti: Baranja-Belje - Šparta 2:0

Seniori: Radnički - Hajduk 0:4

Radnički                           0
Hajduk                             4  (0)

KNEŽEVI VINOGRADI - Igralište na SRC Bazeni. Gledatelja: 700. Teren travnat, vrijeme kišovito. Sudac: Ivica Đurin (Beli Manastir). Strijelci: 0:1 - D. Jagetić (52), 0:2 - D. Jagetić (79), 0:3 - Kučuk (82) i 0:4 - Viljevac (88).

RADNIČKI: Rajndl, Jeftimir (Juranić), Kontrec, Karamatić, Džanko (Pole), Oroz (Šarić), Šipura (Kovačević), Pintarić, Lendić, Šmit i Marković.

HAJDUK: Nikolić, Tatai, Kajinić, Uremović, Sklepić, Kučuk (Markuš), Marković, Viljevac (Martan), D. Jagetić (Solina), I. Jagetić i Brandobranski (Lošonski)

Možda ste propustili...

PRVA ŽNL VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Mitnica zabila 15 komada

POBJEDNICI MADRIDA DOBIT ĆE GOTOVO MILIJUN EURA

Donna u 1. kolu čeka kvalifikanticu

Najčitanije iz rubrike