Učionica

Dr. sc. Miroslav Škoro gostovao na Ekonomskom fakultetu i Akademiji
Objavljeno 15. lipnja, 2018.

Dana 14. svibnja 2018. godine, u organizaciji udruge Alumni EFOS, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku gostovao je dr. sc. Miroslav Škoro s predavanjem na temu „Monetizacija nematerijalnog vlasništva“.

Iako je javnosti najpoznatiji kao pjevač i skladatelj, Miroslav Škoro zapravo je i uspješan serijski poduzetnik te se bavi proizvodnjom vina, jedan je od vlasnika poduzeća Omega Software d.o.o. (razvoj i integracija cjelovitih ICT rješenja), hrvatske diskografske kuće Campus i poduzeća LEDA (proizvodnja LED rasvjete). Pred punom Aulom glagoljice Škoro je podijelio svoje poduzetničko iskustvo i okupljenima poručio da na svaki problem treba gledati kao na izvor kreativnosti i inovativnosti. Tri tjedna ranije, 20. travnja 2018., Škoro je bio gost i Odsjeka za novu glazbu Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku. Tamo je studentima održao predavanje na temu „Modeli upravljanja i raspodjele prihoda glazbene industrije u uvjetima digitalizacije“.

Julia PERIĆ, Tomislav LEVAK
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: ALICJA AURIGA, DOKTORANDICA S WEST POMERANIAN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY IN SZCZECIN (POLJSKA) NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA NA FAKULTETU AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI OSIJEK

Ljudi u Osijeku i na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti uvijek su spremni izići u susret

2

FAKULTET ELEKTROTEHNIKE, RAČUNARSTVA I INFORMACIJSKIH TEHNOLOGIJA OSIJEK

Studenti atraktivni na tržištu rada najbolji su dokaz kvalitete studija na FERIT-u Osijek

3

VŠMTI

Studirajte na Visokoj školi Virovitica