Regija
TEHNIČKA ŠKOLA

Izloženi učenički radovi
Objavljeno 14. lipnja, 2018.

VINKOVCI - Petu godinu u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića priređena je izložba učeničkih radova u povodu završetka školske godine. Prikazane su fotografije, makete, panoi, plakati, crteži i nacrti, a kako škola ima puno talentiranih učenika u raznim sekcijama, poput foto sekcije ili literarne sekcije, nastojalo se i većinu njih predstaviti na zajedničkoj izložbi.

- Cilj nam je bio pokazati radove naših učenika ne samo one koji su radili u sklopu svojih predmeta nego i one koji su radili u izvanškolskim aktivnostima. Imamo radove iz svih područja, neka se isprepleću, tako da nije samo graditeljstvo, elektrotehnika i strojarstvo. Mnogi radovi koji su prikazani na ovoj izložbi bili su sudionici natjecanja na kojima su učenici ostvarili uspjeh, rekla je Mirela Dobutović, prof. engleskog jezika.

Koordinator pripreme izložbe učeničkih radova za kraj školske godine u Tehničkoj školi bio je prof. Benjamin Dobutović, koji je zahvalio svima na trudu, kako učenicima tako i njihovim profesorima.M.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike