Crna kronika
TRI BIJEGA NAKON NESREĆA U DANU

Udario biciklista vozilom u ruku i pobjegao
Objavljeno 15. lipnja, 2018.

POŽEGA - U samo jednom danu tri su vozača pobjegla nakon prometnih nesreća u Požeško-slavonskoj županiji.


U Ulici Vjekoslava Babukića u Požegi oko 10.10 sati 70-godišnjaka koji je upravljao biciklom i obilazio zaustavljeni automobil iz suprotnog smjera u ruku je udarilo nepoznato vozilo kojim se vozač odvezao bez zaustavljanja. Istoga dana oko 8.20 sati u Ulici Republike Hrvatske u Kutjevu nepoznati vozač je svojim vozilom udario u automobil Maruti požeških registracijskih oznaka koji je prethodno na parkiralištu parkirao 57-godišnjak.


- Istoga dana oko 17 sati u Orljavskoj ulici u Požegi, prilikom mimoilaženja, nepoznati vozač motocikla prešao je na suprotni kolnički trak te udario u ogledalo automobila Mercedes požeških registracija, kojim je upravljao 20-godišnjak - doznajemo od Nikoline Janković, glasnogovornice Policijske uprave požeško-slavonske.


Policija moli sve koji imaju bilo kakve informacije da im to dojave pozivom na besplatni broj telefona 192 ili osobno dođu u najbližu policijsku postaju.


Isto poslijepodne u Đurđenovcu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je 48-godišnji vozač imao 1,24 promila alkohola u krvi, a nakon nesreće je pobjegao.

Prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, sudionik prometne neseće u kojoj je netko izgubio život ili je ozlijeđen, ako ne ostane na mjestu prometne nesreće, kaznit će se novčanom kaznom u iznosu od 3000 do 7000 kuna. Novčanom kaznom u iznosu od 2000 do 5000 kuna kaznit će se vozač ako drugom sudioniku u prometnoj nesreći s materijalnom štetom ili vlasniku oštećenog vozila ne ostavi svoje podatke ili ne popuni Europsko izvješće i napusti mjesto prometne nesreće. S. Lacić

Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

KAZNENO PRIJAVLJENA 39-GODIŠNJAKINJA

Poslala joj drogu paketom u bolnicu

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

Najčitanije iz rubrike