Tehno
EPSON -PROFESIONALNA RJEŠENJA PRIKAZA SLIKE

Pouzdano omogućavaju pristup “ugradi i zaboravi”
Objavljeno 15. lipnja, 2018.

Epson je sada vodeći proizvođač videoprojektora u segmentima Pro AV i instalacijskih rješenja snažnijih od 6000 lumena, a to je potvrđeno u najnovijim podacima o tržišnim djelima koje objavljuje tvrtka Futuresource. Epson sada posluje s udjelom od 26,7 posto u segmentu Pro Displays, što je porast od gotovo 11 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a taj će se tržišni udjel povećati i u 2018.

Ova objava dolazi u vrijeme odličnog porasta prodaje Epsonovih videoprojektora u svim tržišnim segmentima. Epson je sada vodeći proizvođač poslovnih videoprojektora u cijeloj regiji EMEAR te u ostalim dijelovima regije CIS. Ukupan Epsonov udio u regiji EMEAR i ostalim dijelovima regije CIS iznosi 31,3 posto, što je porast od 120 posto u broju prodanih videoprojektora u odnosu prema razdoblju od prije šest godina.

Epson inače već 17 godina zaredom drži vodeću poziciju u ukupnoj prodaji videoprojektora u čitavom svijetu. Od 2006. tvrtka je prodala ukupno 22,3 milijuna videoprojektora. Epson je ujedno globalni predvodnik u prodaji videoprojektora snažnijih od 6000 lumena.

Epsonov prvi videoprojektor s ugrađenom 4K razlučivošću - EB-L12000Q. Laserski 3LCD projektor visoke snage od 12.000 lumena, predviđen za visoko kvalitetne privremene i stalne instalacije za potrebe događaja, festivala, turističkih atrakcija, velikih auditorija, poslovnih sajmova i shopping centara. Može, između ostaloga, koristiti 4K kompatibilne objektive koji idu i na projektore iz Epsonove serije EB-L1000 te tako pruža maksimalnu prilagodljivost.

Epsonov prvi model u popularnoj kategoriji kompaktnih videoprojektora WUXGA snage 20 tisuća lumena - EB-L20000U. Ovaj model dopunjuje Epsonov laserski instalacijski projektor snage 25 tisuća lumena, modela EB-L25000U, koji je predstavljen prije dvije godine. Oba dolaze u istom kućištu konstruiranom na način da pristaje u standardne okvire od čeličnih cijevi, pa ih je jednostavno ugraditi u postojeću infrastrukturu. Svojom pouzdanošću omogućavaju pristup ugradi i zaboravi te jednostavnu ugradnju i rad iz bilo kojeg kuta, uključujući i portretni način. M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike