TvObzor
FOX

Nova serija “Na paranormalnom zadatku”
Objavljeno 15. lipnja, 2018.

Kakva je budućnost planeta Zemlje kada spas ljudskog roda od izvanzemaljaca ovisi o dvojici partnera potpuno različitih osobnosti – ciničnog skeptika i genijalca koji vjeruje u paranormalno? Upravo će to saznati građani Los Angelesa u kojemu se događaju zaista čudne i neobjašnjive stvari… Nova igrana serija “Na paranormalnom zadatku” prati Leroyja Wrighta i Maxa Jennifera, koji se sasvim slučajno nađu u misiji spašavanja Zemlje od izvanzemaljaca. Ova nova igrana komedija s prikazivanjem započinje 21. lipnja u 22 sata na kanalu FOX.

Prije njihove velike misije, Leroy (Craig Robinson) i Max (Adam Scott) živjeli su sasvim ‘običnim’ životima. Leroy je zaposlen kao zaštitar u trgovačkom centru, nakon što je dobio otkaz u policiji zbog smrti njegovog partnera. Adam je, pak, Leroyjeva potpuna suprotnost – on je geek koji je zaluđen paranormalnim aktivnostima te odnedavno radi u knjižari. Iako su se prije poznavali, njih dvoje prisiljeni su raditi skupa nakon što ih regrutira tajna vladina agencija The Bureau Underground na misterioznom zadatku – moraju spasiti agenta koji je otet pod neobičnim okolnostima. No, njihovi problem ovdje tek počinju. Nakon što ipak odluče ostati u agenciji The Bureau Underground, Leroy i Max otkrivaju kako je Maxova žena upletena u slučaj s izvanzemaljcima…

Ova dva neobična junaka iz serije “Na paranormalnom zadatku” kreću u istraživanje neobjašnjivih pojava u Los Angelesu te će pokušati otkriti pravu istinu koja stoji iza paranormalnih aktivnosti.

Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

Najčitanije iz rubrike