Osijek
STUDENTSKI PROGRAMI

Produljen rok prijave
Objavljeno 14. lipnja, 2018.

Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku obavještava sve potencijalne prijavitelje - studente, studentske udruge i studentske zborove sastavnica da je rok za prijavu na natječaj za studentske programe u 2018. godini produljen do 20. lipnja do 23.59 sati.

Na to su se odlučili zbog malog odaziva studenata do prvotno predviđenog datuma – 12. lipnja.

- Proteklih godina zaprimali smo u prosjeku 80 do 120 projekata, u ovom trenutku brojka je prepolovljena. Budući da smo ove godine Pravilnik i prijavne obrasce mijenjali tako da smo ih približili standardima prijave na natječaje za fondove iz Europske unije, odlučili smo kolegicama i kolegama produžiti rok za prijavu kako bi stigli prikupiti i dostaviti nam svu traženu projektnu dokumentaciju. Očekujemo da će projekti biti još kvalitetniji i uspješniji nego prijašnjih godina - poručio je Stjepan Ćurčić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Ovogodišnji fond u okviru natječaja za studentske programe iznosi nešto manje od pola milijuna kuna, odnosno 450.000 kuna.

Projektni prijedlozi dostavljaju se e-mailom na szbor.os@gmail.com. Obrasci, kao i detalji, dostupni su na http://szos.unios.hr/natjecaji. J. P.

Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike