Osijek
GRAD: KAFIĆI SMIJU RADITI DO 2 SATA

Na Trgu Sv. Trojstva veliki ekran za prijenose utakmica
Objavljeno 14. lipnja, 2018.

U četvrtak počinje svjetska smotra najboljih nogometnih reprezentacija u Rusiji pa će svi ljubitelji vrhunskog nogometa doći na svoje. Grad Osijek odobrio je produženje radnog vremena osječkim kafićima, koji će u vrijeme utakmica naše reprezentacije, po običaju, biti krcati navijačima.

“S obzirom na to da je uobičajeno okupljanje sugrađana i druženje u ugostiteljskim objektima prigodom odigravanja i prijenosa utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na velikim natjecanjima, gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić odobrio je produženje radnog vremena za ugostiteljske objekte u dane odigravanja utakmica naše reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Sukladno navedenom, ugostiteljskim objektima na području grada Osijeka iz skupine 'restorani' i 'barovi', koji posluju u vremenu od 6 do 24 sata, odobrava se produženje radnog vremena u dane kada igra hrvatska nogometna reprezentacija do 2 sata”, navodi se u priopćenju gradske uprave.

Također, na središnjem trgu u Tvrđi postavljen je veliki ekran, okrenut prema terasama obližnjih kafića, na kojemu će se moći pratiti sve utakmice Svjetskog prvenstva. “Kao što smo to radili i proteklih godina, i ovaj put u povodu Svjetskog prvenstva, u suradnji sa susjednim kafićima FortPub, St. Patrick's pub i General von Beckers, pripremili smo fan-zonu u centru Tvrđe. Očekuje nas svakodnevna nogometna razonoda i ledena osvježenja za vruće dane te, naravno, veliki ekran na kojemu ćemo svi zajedno gledati utakmice Svjetskog prvenstva i navijati za našu reprezentaciju”, rekao nam je Ivan Trusić, vlasnik noćnog kluba Matrix. D. Miklić

Možda ste propustili...

LABORATORIJ ZA HUMANU REPRODUKCIJU

Očekuju još veći uspjeh u liječenju neplodnosti

2. KONGRES HRVATSKOG DRUŠTVA ZA BUBREG OKUPIO 250 NEFROLOGA

Kroničnu bubrežnu bolest ima 12 % populacije u RH, a mnogi ne znaju da su bolesni

IZ TRPIMIROVE U HADRIJANOVU

Desno samo kroz križanje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

2

POSLJEDICE NEVREMENA U OSIJEKU

Vjetar odlomio stablo, koje
je završilo na automobilima

3

VEĆ DUGO ZATVORENA

Raspisan poziv za saniranje krovišta knjižnice na Jugu