Crna kronika
ALKOHOLIZIRANI ZA UPRAVLJAČEM

Pijan pobjegao nakon prometne nesreće
Objavljeno 13. lipnja, 2018.

SLAVONSKI BROD

Pijani vozači svakodnevno izazivaju prometne nesreće, a nerijetko nakon nesreća i pobjegnu.

Tako je postupio 53-godišnji vozač u utorak u 14.45 sati u Naselju Slavonija u Slavonskom Brodu.

- Provedenim očevidom utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo zato što je 53-godišnji vozač automobila na parkirališnom prostoru započeo skretati udesno, a da se prethodno nije uvjerio kako to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i ne vodeći pritom računa o parkiranom automobilu. Zbog toga je došlo do udara prednjeg dijela njegova automobila u prednji dio parkiranog automobila 63-godišnjakinje. Nakon udara u parkirani automobil, vozač se udaljio s mjesta događaja. Policija ga je ubrzo pronašla, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je vozač upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 3,06 promila u organizmu - doznajemo od Stjepana Kukure iz Policijske uprave brodsko-posavske. Vozač je priveden i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje u policiji do otrježnjenja.

Dvije nesreće izazvali su istoga dana i pijani vozači u Osječko-baranjskoj županiji.

U Ulici Vladimira Nazora u Bijelom Brdu dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Vozač mopeda, 23-godišnjak, upravljao je vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,38 promila. Također je upravljao mopedom u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima “AM” kategorije, a u vrijeme vožnje nije imao zaštitnu kacigu na glavi.S.Lacić

VOZIO AUTOMOBIL OSIJEKOM S 3,11 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

U utorak u 10.20 sati u Kalničkoj ulici u Osijeku 53-godišnji vozač automobila izazvao je prometnu nesreću s materijalnom štetom dok je upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 3,11 promila. Vozača je policija odmah uhitila.

Možda ste propustili...

NAKON SUKOBA MALOLJETNIKA I SVAĐE OČEVA IZ NUŠTRA I CERIĆA

Nuštarac pušten uz mjere opreza

Najčitanije iz rubrike