Regija
DAN OŠ “DAVORIN TRSTENJAK”

Tamara Zdelar najučenica
Objavljeno 13. lipnja, 2018.

ČAĐAVICA

Osnovna škola “Davorin Trstenjak” Čađavica, koja pokriva područje općine Čađavica i dio područja općine Sopje, obilježila je svoj dan. Središnji program održan je u mjesnom domu u Čađavici, a osim učenika, njihovih učitelja i roditelja, nazočili su mu načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević i predsjednik Općinskog vijeća Josip Piskać, načelnik Općine Sopje Berislav Androš, sopjanski župnik, vlč. Augustin Tašić, i drugi.

Učenici matične i područnih škola izveli su brojne zanimljive glazbeno-scenske točke, a ravnateljica Ksenija Žunec na kraju je uručila zahvalnice i prigodne nagrade najboljim učenicima po razredima i učenicima koji su predstavljali školu na županijskim i državnim natjecanjima. Ravnateljica je buketima cvijeća izrazila zahvalnosti učiteljicama Jeleni Matišić, Marini Čiček, Andreji Prelog i Andreji Bračun za pet godina u kolektivu škole, Ani Varžić za deset godina, Jadranki Novak i Jasni Simonović za 15 te Danici Jozepović za 20 godina rada u čađavičkoj školi. Zahvalnice su uručene i osobama koje su tijekom školske godine pomogle uspješnom djelovanju ustanove te organizaciju proslave Dana škole. Vrijedan općinski poklon, pisač i skener, načelnik Mirko Rončević uručio je osmašici Tamari Zdelar, koja je svih osam razreda završila s odličnim uspjehom i koja je proglašena najboljom učenicom škole.

Program je završio posebnim nastupom školskih učiteljica, kojim su nasmijale publiku i na županijskoj manifestaciji “Zbogom, školo, do jeseni”. P. Žarković

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana