Sport
TRI KORNERA PENAL

Tek slijede ona prava uzbuđenja
Objavljeno 13. lipnja, 2018.

Posljednja večer razigravanja po skupinama kod seniora i veterana nije donijela nikakve revolucionarne preokrete kada je u pitanju plasman u drugi krug turnira koji se igra na ispadanje. Raspletu u preostalim skupinama u te dvije kategorije prethodili su susreti mlađih kategorija. Na djelu su, većinom, bili baš oni najmlađi “hakleri” u uzrastu limača i početnika. Kod limača, Elektra i Višnjevac dvaput su izlazili na teren i osvojili po četiri boda. Jedni i drugi svladali su DGO istim rezultatom (2:0), a u međusobnom susretu su remizirali (1:1). U konkurenciji početnika odigrana je jedna utakmica u kojoj je Slavonac Tenja pobijedio Olimpiju (2:1), a kod starijih pionira Čepin je bio uvjerljiv protiv Ogi transporta (4:0). U jedinom veteranskom susretu Stara Moša caffe bar Ecola trebala je visoku pobjedu od šest i više pogodaka razlike protiv Sambe kako bi se dokopala prve pozicije, ali u tom slučaju bi ih u četvrtfinalu čekala Auto Baranja Skripta. Zato Stara Moša nije krenula u lov na taj rezultat jer je s bilo kojim drugim ishodom ionako ostala drugoplasirana u skupini B. Na kraju je Samba, pogodcima u završnici susreta, pobijedila s 2:0, ali to joj po pitanju plasmana nije značilo ništa jer se već prije oprostila od plasmana u drugi krug. Ovako su bar turnir okončali na pobjednički način. U seniorskoj konkurenciji dijele se posljednje karte za nokaut-fazu. U skupini G o drugom mjestu su u izravnom susretu odlučivali Donjogradska caffeteria i MNK Saponia. Završilo je bez pobjednika 2:2, uz čak tri pogotka iz šesteraca, što je odgovaralo Saponiji koja je na koncu drugoplasiarana, Donjogradska caffeteria će u nastavak natjecanja ući s treće pozicije. Važnu pobjedu postigla je u skupini D Akademija Griblja nad Caffe barom Mali princ (4:1). To joj je donijelo drugu poziciju, a neće nesretni biti ni u Malom princu jer oni dalje odlaze kao trećeplasirani. U toj skupini ispao je Lovački rog koji je prošle godine osvojio treće mjesto na turniru. I na koncu u skupini H Caffe 5 Gravia je pobjedom nad Ferivijem RM potvrdila prvu poziciju koja joj omogućuje preskakanje prve runde razigravanja na ispadanje, a Ferivi RM će kao treći zaigrati u osmini finala. D. Keler

LIMAČI
ZELENO POLJE                0
VIŠNJEVAC                      2  (0)

Igralište SD-a Olimpija. Sudac: Kovačević. Strijelci: 0:1 Pivac (13), 0:2 Brtan (19).

ZELENO POLJE: Bando, Pralica, Šimić, Radić, Galić, Smolić, Milašinović, Kapetinić, Marić, Ilić, Martinović, Barac.

VIŠNJEVAC: Mihaljević, Muretić, Jurić, Pavić, Sanseović, Vrbanac, Bradarić, Brtan, Čurik, Vrbešić, Pivac, Šabaljić, Kučinac.

VETERANI
STARA MOŠA E.                0
SAMBA                                2  (0)

Igralište SD-a Olimpija. Suci: Schrempf i Culek. Strijelci: 0:1 Pavlić (27), 0:2 Maganić (29).

STARA MOŠA CAFFE BAR ECOLA: Habulinec, Nad, Juraić, Novotni, Lijić, Kragujević, M. Vuletić, Orkić, Zovko, Mihajlović, Dorić, Turić.

SAMBA: Pavlović, Maganić, Šobašić, Erak, T. Vuletić, Jandrok, Apčag, Tertinjak, Pavlić.

SENIORI
DONJ. CAFF.                    2  (1)
MNK SAPONIA                2  (1)

Igralište SD-a Olimpija. Suci: Kovačević i Culek. Strijelci: 0:1 Cebić(6), 1:1 Mišković (12-6m)), 2:1 Mišković (29-6m), 2:2 D.Višević (30-6m).

DONJO. CAFFETERIA: Boban, Mišković, Blagojević, Dukić, Knežević, Mandić, Jager, Ninčević, Vidović, Nuić.

MNK SAPONIA: Sraga, Pandžić, I. Višević, D. Višević, Saborčić, Cebić, Jeremijaš, Pufler, Buljan, Horvat.

REZULTATI

LIMAČI

Elektra - DGO 2:0

Zeleno polje - Višnjevac 0:2

Elektra - Višnjevac 1:1

POČETNICI

Slavonac - Olimpija 2:1

STARIJI PIONIRI

Čepin - Ogi transport 4:0

VETERANI

Stara Moša Caffe bar Ecola - Samba 0:2

SENIORI

Donjogradska caffeteria - MNK Saponia 2:2

Akademija Griblja - Caffe bar Mali princ 4:1

Ferivi RM - Caffe 5 Gravia 1:4

PREDAH ZBOG ANTUNOVA

Večeras neće biti utakmica na malonogometnom turniru Tri kornera penal. Razlog je obilježavanje blagdana sv. Antuna, a već je tradicija da tada “hakleri” dobiju predah.

Možda ste propustili...

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA TREĆE UZASTOPNO GOSTOVANJE

Zekić još uvijek vrti opcije za Poljud

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini