Regija
ŽUPANJA

Humane zvijezde igraju za Leona i Svena
Objavljeno 12. lipnja, 2018.

Tužna životna priča o teško bolesnoj braći Horvat iz Županje, Leonu (13) i Svenu (11), koji su uvršteni na listu za transplantaciju srca i čekaju priliku za novi život, a o kojima je Glas Slavonije pisao krajem svibnja, ganula je i senzibilizirala javnost. Mnogi su priskočili u pomoć kako bi nesebičnim donacijama dječacima i njihovoj majci bar donekle olakšali tešku situaciju u kojoj se nalaze.

Danas će se (srijeda, 13. lipnja) u sportskoj dvorani OŠ Ivana Kozarca u Županji održati humanitarna utakmica između Humanih zvijezda Hrvatske i ekipe Leonovih i Svenovih prijatelja iz Županje. Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da dođu, podrže akciju i budu dijelom velikog srca za braću Horvat te s Humanim zvijezdama Hrvatske ujedno proslave punih 15 godina djelovanja udruge. Večeras će u 19.30 sati utakmicu odigrati pioniri Sladorane i Graničara, a u 20 sati snage će odmjeriti Humane zvijezde Hrvatske i Leonovi i Svenovi prijatelji. Riječ je o 121. utakmici Humanih zvijezda koju su do sada odigrali, a za koje će večeras zaigrati Krpan, Babić, Žitnjak, Tekić, Špehar, Mato Neretljak, Damir Begović, te pjevač Leo, Dravor Dretar Drele i Slaven Knezović Grof. Poseban glazbeni gost bit će Franjo Sarić iz TS Vranac.

“Dođite u sportsku dvoranu OŠ Ivana Kozarca i budite dio velikog humanitarnog spektakla kako bismo zajedno prikupili sredstva za troškove boravka braće Leona i Svena u Zagrebu, pomozimo zajedno”, poručuju organizatori.M.L.O.

Možda ste propustili...

KONJIČKI KLUB EOHIPPUS VINKOVCI

Jelena je najjahačica, a Ana najvolonterka

NOVI VIZUALNI IDENTITET VIROVITICE

Dvorac i park su pokretači brenda

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

“VRHUNSKO VUKOVARSKO” NA TRŽIŠTU

Proizvodi iz Vukovara u 50 “kvadrata” trgovine koja je u Dubrovniku

2

NEŠTO JE ČUDNO U BELOMANASTIRSKOJ ŠEĆERANI

Tri su požara buknula u krugu od jednog kilometra

3

RAZVOJ INDUSTRIJSKE ZONE JANJEVCI U DONJEM MIHOLJCU

Nova infrastruktura 15 milijuna kuna