Kultura
GAVELLA FAIR 2018.

Publika bira najbolje predstave sezone
Objavljeno 13. lipnja, 2018.

ZAGREB - Izvedbom predstave “Slikari rudari” Leeja Halla, u režiji Same M. Streleca, započeo je Gavella i Europlakat Fair, festival svih predstava koje su trenutačno na repertoaru teatra u Frankopanskoj 10, a koje će publika, tijekom skoro tri tjedna, moći pogledati za jedinstvenu cijenu ulaznice od 20 kuna!

I ove će se godine na završnoj večeri dodijeliti čak tri nagrade. Najbolju glumicu i najboljeg glumca u predstavama premijerno izvedenim ove sezone izabrat će prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od naših najvjernijih gledatelja, a najbolju predstavu sezone odabrat će žiri portala Studentski.hr.

U konkurenciji su glumci iz ansambala predstava: “Ponovno ujedinjenje dviju Koreja” Joela Pommerata, u režiji Paola Magellija; “Kralj Rikard III.” Williama Shakespearea, u režiji Aleksandra Popovskog; “Sjećanje šume” Damira Karakaša, u režiji Tamare Damjanović; “Proces” Franza Kafke, u režiji Renea Medvešeka te “Slikari rudari” Leeja Halla, u režiji Same M. Streleca.

Nagrađene će izabrati prosudbeno povjerenstvo koje se sastoji od sedam članova - pretplatnika kazališta Gavella. Festival traje do 20. lipnja, a zatvorit će ga izvedba predstave “Kao na nebu”, u režiji Renea Medvešeka. N.Vek.

Možda ste propustili...

OSJEČKI ZUMBIĆI UDVA TERMINA 18. LIPNJA U AMFITEATRU EURODOMA

Koncert za kraj sjajne i vrlo uspješne pjevačke sezone

NAJBOLJI ROMAN 2018. "LISICE"

Dubravki Ugrešić 11. nagrada tportala

VUKALOVIĆ & VLAHEK

Klavirski duo D&B u Dubaiju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KONCERT U AMFITEATRU EURODOMA

Uzbuđenje i Zumbića i publike - na najjače!

2

ŠVEĐANIN NA MOTOVUNSKOM BRDU

Rubenu Östlundu Maverick Motovuna

3

U UMJETNIČKOM PAVILJONU "KALEIDOSKOP" KSENIJE TURČIĆ

Stvarnost kolažirana u kaleidoskopsku igru