Mozaik
MEKSIČKO “ZAGRIJAVANJE” ZA SP

Prostitutke nas znaju najbolje opustiti!
Objavljeno 12. lipnja, 2018.

Reprezentacija je otišla na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a u Meksiku je i dalje tema broj jedan nogometni skandal koji bi mogao poprimiti ozbiljne razmjere. Posebice ozbiljne u obiteljima nekih nogometaša.

Meksičke nogometne zvijezde nisu iskoristile dan odmora koji im je dao izbornik za druženje sa suprugama, djecom, djevojkama, roditeljima..., nego su izabrali provod od jutra do sutra. I nije to nikakav problem da novinari koji ih prate u stopu nisu otkrili s kim su se provodili. A zabavljali su se i opuštali s prostitutkama! Devet reprezentativaca u zabavi s 30 prostitutki priča je koja ne silazi s naslovnica meksičkih novina. Zabava je počela u subotu nakon utakmice i trajala do poslijepodnevnih sati u nedjelju. Dečki su, čini se, u pravoj formi, njih devet i 30 dama, pravo “zagrijavanje” za Rusiju. Dečki tijekom zabave nisu skidali osmijeh s lica, a i djevojke su bile zadovoljne. No otrježnjenje je stiglo nekoliko dana nakon provoda, kada su novinari počeli objavljivati dio po dio priče.

I dok su neki oženjeni nogometaši pokušali zataškati cijelu stvar, ublažiti i demantirati, navodeći kako su to same laži, novinari su otišli korak dalje pa je u medijima objavljena snimka njihovih orgija. Dokaz je bio neoboriv, pa se tamošnja javnost ovih dana više bavi “tko s kim” nego kako će momčad proći u Rusiji.

A snimka je urnebesna i pokazuje kako su meksički reprezentativci vrlo maštoviti i razigrani. Snimljen je provod igrača i djevojaka u bazenu, a nije izostao ni popularni “vlakić”. Naravno, u velikim se količinama ispijao alkohol, koji je samo kumovao tomu da zabava bude još veselija.

- Dečki su se samo sjajno provodili uz glazbu, piće, ples i žene. Dobili su slobodan dan i bili bez svojih djevojaka i žena, a neki kažu kako ih prostitutke prije velikih utakmica i napora najbolje opuštaju - kazao je anonimni izvor iz meksičke nogometne reprezentacije.

Ochoa, Jimenez, Jonathan i Giovani dos Santos, Salcedo i Fabian šest je važnih prvotimaca koje javnost i mediji razvlače, a iz meksičkog saveza poručuju kako je - sve u redu. No pitanje je što kažu njihove supruge i djevojke. Sumnjamo da je na toj relaciji sve uredu.

Podsjetimo, prije sedam godina nogometaši Meksika prošli su sličan skandal te su bili izbačeni iz reprezentacije nakon što se saznalo da u hotelske sobe dovode prostitutke. Novije generacije znaju se bolje skrivati, ali ne i ovih devet uhvaćenih.

Ivana LIOVIĆ

Prije sedam godina nogometaši Meksika prošli su sličan skandal te bili izbačeni iz reprezentacije

Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike