Osijek
OSJEČKO SVEUČILIŠTE

Dan mladih istraživača
Objavljeno 12. lipnja, 2018.

Prehrambeno-tehnološki, Poljoprivredni, Medicinski fakultet te Odjeli za kemiju i biologiju ove godine prvi put organiziraju znanstveni skup Dan mladih istraživača koji će se održati u četvrtak, 14. lipnja, od 9 do 18.30 sati u Auli Sveučilišta J. J. Strossmayera s ciljem okupljanja mladih znanstvenika i istraživača Sveučilišta, koji pripradaju srodnim područjima znanosti.

Skup će pružiti priliku mladim istraživačima (doktorandima i poslijedoktorandima) prezentaciju svojih rezultata istraživanja, upoznavanje i razmjenu ideja te prikupljanje novih znanja i iskustava. Misao vodilja organiziranja skupa Dan mladih istraživača, osim poticanja interdisciplinarnosti, jest što će skup omogućiti razmjenu i stvaranje novih ideja i prijateljstava te uvelike dopninjeti stjecanju znanja, vještina i kompetencija nužnih za rad na znanstveno-istraživačkom i nastavnom polju.

Sve informacije o skupu nalaze se na web stranici skupa: https://istrazivaci-os.com.hr/, a predsjednica organizacijskog odbora i kontakt osoba je prodekanica za znanost izv. prof. dr. sc. Stela Jokić. I.K.

Možda ste propustili...

NASTUPNI POSJET VELEPOSLANICE SLOVAČKE HANE KOVAČOVE

Želim povećati zanimanje za slovački jezik i kulturu

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike