Mozaik
5. SEZONA SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Pobjednica Maja Bajamić
Objavljeno 11. lipnja, 2018.

Maja Bajamić pobjednica je finalne emisije pete sezone najgledanijeg zabavno-glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Spektakularnom plesnom i vokalnom izvedbom pjesme 'All That Jazz' kao Catherine Zeta-Jones iz mjuzikla Chicago oduševila je žiri i natjecatelje te pokupila najviši broj bodova. Pobjednica sezone imala je čast odabrati kome će Nova TV donirati glavnu nagradu u iznosu od 40 tisuća kuna, a odlučila se za udrugu MS TIM Hrvatska koja pomaže ljudima oboljelima od multiple skleroze.

“Čitava ova sezona bila je demonstracija tvoje sile. Ovo je dostojno izvedbe Chicaga na bilo kojoj svjetskoj pozornici. Ti si toliko talentirana i jedva čekam doći na bilo koji tvoj koncert. Ja se nadam da ćemo biti kolege u mjuziklu!” oduševljeno je rekao Kedžo nakon Majine spektakularne izvedbe. “Uspjela si napraviti da ljudi gledaju pred ekranom i govore: Kako je ovo dobro! Svaka čast!” pohvalama se pridružio Saša. Nives je rekla kako je iskreno tužna što je ovo bio Majin posljednji nastup ove sezone. “Toliko si divna i talentirana, toliko je sve bilo sjajno i bez greške, baš sam tužna što te više nećemo gledati na ovoj pozornici”, nastavila ju je hvaliti Nives. „Ja bih zaista volio imati ovakvu točku. Nema labavo kod tebe! Nitko ne može poreći tvoju kvalitetu“, zaključio je Petreković.

Drugoplasirana je u ocjenama žirija i natjecatelja bila Katarina Baban, koja je u finalnoj emisiji pjevala pjesmu 'I'm a Slave 4 U“ transformiravši se u Britney Spears. “Jesi ti imala ijednu lošu točku?” upitala ju je Nives osvrnuvši se na sve Katarinine nastupe tijekom sezone.

Na trećem se mjestu u finalu našao Amel Ćurić, koji je izveo pjesmu 'Insieme: 1992' talijanskog pjevača Tota Cutugna. “Drago mi je da si postao kompletni imitator, od glasa do stasa”, komentirao je Kedžo. “Ti si bio jedan od onih kandidata koji je uvijek htio dati više. A onda si shvatio da je ponekad manje - više. U posljednjim si emisijama to dozirao, nisi se ovaj put plašio statične točke, bio si baš po mjeri. Prezadovoljna sam, bravo!“ istaknula je Nives.

Četvrto je mjesto na konačnoj ljestvici zauzela Paola Valić Bekić, koja je u finalu energično izvela pjesmu 'Because you loved me' kao Celine Dion. “Napokon da nisam ni u jednom trenutku vidio nešto od prošloga tjedna. Sjajna izvedba! Ti si i inače bila sjajna tijekom sezone!” pohvalio je njezin nastup Petreković.

Ostala dva nastupa izveli su u duetima natjecatelji koji nisu ušli u finale. Ana Vilenica i Matko Knešaurek, oboje transformirani u suprotne spolove, zabavili su publiku izvedbom pjesme 'Hoy Tengo Ganas De Ti' kao Christina Aguilera i Alejandro Fernandez. Publiku i žiri do suza je nasmijao nastup Davora Dretara Dreleta i Damira Poljička koji su kao Doris Dragović i Mladen Bodalec izveli hit 'Baklje ivanjske'. J.Kn.

Možda ste propustili...

NICK CAVE I WARREN ELLIS

Soundtrack novog filma

JEDAN OD TROJICE ČIJU HRABROST POKAZUJE SERIJA “ČERNOBIL”

Jedan od junaka, inžinjer Oleksij Ananenko, danas živi od 2.750 kuna mirovine

“TIM” DONOSI KOLEKCIJU 12 PJESAMA KOJE JE ZAVRŠIO PRIJE SMRTI

Objavljen Aviciijev posmrtni album

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LJETNA PRODUKCIJA CHEERLEADING KLUBA MA&KO

Čak 130 plesačica izvelo je 17 sjajnih koreografija

2

PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA U PITOMAČI

‘’Podravina od cvijeća
tkana’’ dobila nagradu

3

UDRUGA ŽENA CER CRNAC

Vrijedno čuvaju običaje i kulturnu baštinu