Crna kronika
TRI SMRTI NA HRVATSKIM CESTAMA

Mladić poginuo u sudaru s vozilom vučne službe
Objavljeno 11. lipnja, 2018.
Kod Kutine poginuo Slovenac, ozlijeđeno i dvoje djece iz vozila osječkih registracija

Tri osobe smrtno su stradale, a više od 10 ih je ozlijeđeno u prometnim nesrećama na hrvatskim cestama od petka do nedjelje poslijepodne.

U nedjelju oko 7.35 sati jedna osoba je poginula, a dvije su zadobile ozljede opasne za život u prometnoj nesreći koja se dogodila u Biškupcima nedaleko od Velike. Prema za sada dostupnim informacijama, 21-godišnji vozač kretao se Mercedesom iz smjera Biškupaca prema Požegi kada je u jednom trenutku prešao na suprotnu stranu ceste i izravno se sudario s vozilom vučne službe. Mladi vozač je zbog teških ozljeda preminuo na mjestu. Očevidom će se utvrditi uzrok te tragične nesreće.

Jedna osoba je poginula, a tri su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 10.40 sati na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Bajakovo kod mjesta Piljenice u općini Lipovljani.

Upravljajući u smjeru Zagreba Opel Astrom slovenskih registracija, 66-godišnji Slovenac je dolaskom na dio autoceste gdje se promet zbog radova odvija dvosmjerno južnim kolničkim trakom, pri prelasku iz sjevernog u južni kolnički trak, zbog nedržanja potrebnog razmaka, svojim vozilom udario u Peugeot osječkih registracija kojim je ispred njega upravljao 42-godišnjak.

- Od siline udara Opel se odbio i izravno udario u automobil Ford Mondeo austrijskih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin. Na mjestu događaja smrtno je stradao 66-godišnji slovenski vozač, 35-godišnjem vozaču Forda su u novogradiškoj Općoj bolnici utvrđene teške ozljede koje nisu opasne za život, dok su iz osječkog automobila kod dvoje djece u dobi od devet i 15 godina u kutinskom Domu zdravlja utvrđene lakše ozljede – doznajemo iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

U petak poslijepodne u mjestu Vrhovina u općini Garčin smrtno je stradao 72-godišnji traktorist. Prema dostupnim informacijama, vozač je traktorom kosio travu kada je u jednom trenutku zašao u kanal. Traktor se prevrnuo, a mrtvo tijelo muškarca kasnije je pronađeno pokraj traktora.

Sandra LACIĆ
OSMERO OZLIJEĐENIH

Osam osoba ozlijeđeno je u samo dvije prometne nesreće koje su se u petak i subotu dogodile u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Pet osoba ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 2.30 sati na cesti nedaleko od Bobote. Još tri osobe ozlijeđene su pri slijetanju automobila s ceste u subotu oko 20 sati, na ulazu u Stare Jankovce iz smjera Petrovaca.

skretao

SLOVENAC NIJE DRŽAO RAZMAK

Možda ste propustili...

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

VATROGASCI POZIVAJU GRAĐANE NA OPREZ

Neopreznost ljudi, najčešći uzrok požara na otvorenom

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

2

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

3

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana