Osijek
FESTIVAL BICIKLISTIČKE REKREACIJE

Vožnja do Zlatne Grede otkazana zbog kiše, novi termin 30. lipnja?
Objavljeno 9. lipnja, 2018.

Kiša je, nažalost, poremetila planove središnjeg događanja 13. Hrvatskog festivala biciklističke rekreacije koje se trebalo održati u subotu u Zlatnoj Gredi. Podsjetimo, manifestacija je u subotu trebala okupiti bicikliste iz Osijeka, Belišća i Belog Manastira u Zlatnoj Gredi u Kopačkom ritu, gdje je planiran zabavni program, tombola, okrjepa te prijevoz natrag do Osijeka. Kako je polazak bio planiran za 10 sati, jaka kiša koja je padala upravo u to vrijeme, ali i satima te noć prije, pokvarila je planove.

- Biciklisti iz Siska ipak su, uz pomoć turističkog vodiča, uspjeli proći gradom, a jako nam je žao što je vrijeme spriječilo ovaj zanimljiv događaj. Svakako ćemo nastojati ubrzo organizirati novu biciklijadu i vjerujem da je najrealnija opcija 30. lipnja, no to još uvijek nije konačna odluka – rekao je Dubravko Ižaković, glavni tajnik Športske zajednice Osječko-baranjske županije.

Podsjetimo, Febire je počeo u četvrtak kad je u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora održan simpozij pod nazivom Doping u vrhunskom sportu. Nastavljen je u petak Dječjom i Školskom biciklijadom, dok je za nedjelju bila predviđena Obiteljska biciklijada Osijekom. M. Mihelić

Možda ste propustili...

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

Najčitanije iz rubrike