Osijek
U VLADISLAVCIMA DO PITKE VODE UZ OBROČNU OTPLATU

Potpora 1000 kn po kućanstvu
Objavljeno 7. lipnja, 2018.

Kada se danas svaka kuna dva puta prevrne preko ruke prilikom investiranja, odlične vijesti za kućanstva dolaze iz vladislavačke općinske uprave.

Naime, kako bi osigurali svojim građanima pitku vodu u kućanstvima, načelnik Općine Vladislavci raspisao je javni poziv za sufinanciranje priključenja na vodoopskrbnu mrežu na području Općine Vladislavci.

To je, navodi načelnik Marjan Tomas, jedna od mjera kojima Općina pomaže, odnosno olakšava priključivanje na vodovod kroz “Program poticanja uređenja naselja i demografske obnove na području općine Vladislavci za razdoblje od 2017. do 2022. godine.”

- Jedna je od odluka tog programa sufinanciranje priključenja stambenih objekata na vodoopskrbnu mrežu. Sufinanciramo kućanstva s tisuću kuna za vodovodni priključak, a prihvatljivi su korisnici ove naše mjere fizičke osobe - vlasnici obiteljskih kuća i stanova na području Općine - ističe Marjan Tomas.

Dodaje da je s Vodovodom Osijek kao dodatnu pogodnost prilikom plaćanja priključka dogovorio da korisnici preostali dio iznosa za priključivanje mogu platiti na 24 rate.

- Dakle, prilikom sklapanja ugovora za spajanje na vodovod, odmah će se umanjiti cijena priključivanja za tisuću kuna. Prihvatljivi su troškovi zapravo trošak priključka, odnosno rad i potreban materijal i slično izvršen od Vodovoda Osijek d.o.o. Zahtjevi za priključenje podnose se u Vodovodu d.o.o. Osijek, Poljski put 1, 31000 Osijek, a javni poziv otvoren je do 1. prosinca 2018. godine, odnosno do utroška sredstava predviđenih za provedbu te mjere - navodi Marjan Tomas. D. Pejić

Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike