Tehno
MAXTV

Prijenos odbojkaških natjecanja hrvatskih klubova i reprezentacije
Objavljeno 8. lipnja, 2018.

MAXtv korisnici mogu u sklopu sportskih paketa pratiti još bogatiji sportski sadržaj – HT je dobio ekskluzivna prava za prijenose utakmica Hrvatskoga odbojkaškog saveza preko IPTV i DTH platformi kao i preko streaminga. Riječ je o sljedećim prijenosima: domaće utakmice Eurolige muških i ženskih reprezentativnih ekipa Hrvatske, domaće utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo muških i ženskih reprezentativnih ekipa Hrvatske, domaće utakmice odbojke na pijesku i odbojke na snijegu, i to svih natjecanja: klupskog prvenstava i kupa, pojedinačnih prvenstava, CEV satelita koji su u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i KPH mlađih dobnih skupina, kao i utakmice domaćeg odbojkaškog prvenstva Superlige za žene i muškarce. U slučaju uspješnih kvalifikacija, MAXtv prenosit će i utakmice hrvatske reprezentacije na europskom ili svjetskom prvenstvu.

Suradnja HT-a i Hrvatskog odbojkaškog saveza sklopljena je na tri godine (2018/2019., 2019/2020., 2020/2021.). Utakmice se prenose u HD kvaliteti te emitiraju na Arenasport sportskim kanalima. Također, u pripremi su i magazinske emisije natjecanja odbojke na pijesku i odbojke na snijegu uz mogućnost prijenosa pojedinih utakmica.

“Suradnjom s Hrvatskim odbojkaškim savezom, HT je pokazao kako je uistinu televizija hrvatskog sporta. Samo na MAXtv-u mogu se pogledati utakmice najatraktivnijih hrvatskih sportova – nogometa, košarke, rukometa, vaterpola i odbojke. Stoga s ponosom možemo reći da je MAXtv prvi izbor svakog ljubitelja sporta u Hrvatskoj”, istaknuo je Richard John Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike.

Osim toga, korisnici MAXtv-a imaju na raspolaganju dodatne usluge i napredne funkcionalnosti. Na primjer, mogu uživati u najvećem broju TV kanala u HD rezoluciji čiji će se broj još povećavati u nadolazećim mjesecima. Također, mogu snimati i gledati unatrag propušteni TV sadržaj te jedini mogu istodobno pratiti TV programe na svim smart uređajima, bez brige o potrošnji prometa. Osim toga, mogu upravljati i pretraživati TV program preko svog smartfona i jednostavno prebacivati sliku s mobilnog uređaja na televizor.M.R.

Najčitanije iz rubrike