TvObzor

Pogledaj - suradnja grupe Chui i Borisa Štoka
Objavljeno 8. lipnja, 2018.

Nakon suradnje s Josipom Lisac “chuievci” su podijelili glazbenu inspiraciju i s jednim od naših najboljih muških vokala Borisom Štokom. Početak nove glazbene priče donio je fantastičnu pjesmu naslovljenu “Pogledaj”.

“Bili smo sretni kad nam se javio Boris da napravimo nešto skupa. Ja sam pratio njegov rad i u grupi Quasarr i jedna od njihovih najdražih pjesama mi je bila Arpeggio, pa sam uvod u Pogledaj napravio i kao neku posvetu bivšem Borisovu bendu. Kako je Boris krenuo dalje u solovode, tako je i nastavak pjesme otišao u posve novom smjeru... I eto je u skoro osam minuta, pravo glazbeno putovanje, kojem je Dalibor kroz spot dao još jednu novu dimenziju”, izjavio je u povodu predstavljanja suradnje Toni Starešinić, vođa Chuia.

Fantastičnu pjesmu prati jednako takav videospot, a naslov pjesme kao da je sam pozvao genijalnog Dalibora Barića, koji je napravio fenomenalan spot. Riječ je o animiranom videu koji je upotpunio ovo malo glazbeno remek-djelo i dao mu jednu drugu dimenziju – postao je film.

 

 

Možda ste propustili...

SUPERVAL- KONCERT ŠKOLSKIH BENDOVA ODRŽAT ĆE SE U VELIKOM POGONU TVORNICE KULTURE

Fantastična priča o entuzijazmu dvije učiteljice

ROKY ERICKSON AND THE ALIENS: I THINK OF DEMONS (EDSEL RECORDS)

Vječni sjaj psihodeličnog uma