Sport
TRI KORNERA PENAL

Devet pogodaka Tenjaca nedovoljna za četvrtfinale
Objavljeno 6. lipnja, 2018.

Polako se približava kraj prve faze natjecanja na malonogometnom turniru Tri kornera penal. To ponajviše vrijedi za veterane i seniore, koji su od prvog dana turnira u pogonu te je sve više “rezerviranih” mjesta za drugu, nokaut-fazu.

I u utorak su prvi na teren SD-a Olimpija istrčali najmlađi, a pobjede u kategoriji početnika upisali su Mursa protiv Metalca te Slavonac protiv Višnjevca.

U veteranskoj je konkurenciji Slavonac Tenja “devetkom” protiv Sarvaš veterana upisao prve bodove, ali obje su se momčadi i kolo prije kraja oprostile od izgleda za četvrtfinale. Tamo će igrati Caffe 5 Gravia, koja je remizirala 2:2 s AB Skriptom, no i branitelj je veteranskog naslova nadomak nastavku natjecanja. Uvjerljivu pobjedu upisala je Caffeteria Novi grad protiv Amebe 79 (4:0), a u nokaut-fazu plasirale su se obje momčadi.

I u seniorskoj je konkurenciji jedan dvoboj završio golijadom. U izravnom je dvoboju za mjesto u šesnaestini finala CB Porto “osmicom” ispratio s turnira Pizzeriju Lipov hlad, a sebi osigurao još bar jednu utakmicu. Bez većih problema do treće pobjede, time i prvog mjesta te izravnog plasmana u osminu finala, stigao je branitelj naslova Caffeteria Sjenjak Salasport.hr. U posljednjem je kolu skupine 5:2 svladao Kroko trade, a najveći dio posla odradio je u prvom poluvremenu, kada je predvođen trostrukim strijelcem Pandurevićem poveo 4:0. Unatoč porazu, turnir u šesnaestini finala nastavlja i Kroko trade. Kao pobjednik svoje skupine (G), prvu nokaut-rundu preskače MR. Činkos, koji je 2:1 svladao MNK Saponiju. G. Roguljić

Rezultati

POČETNICI: Metalac - Mursa 1:2, Višnjevac - Slavonac 0:2

VETERANI: Sarvaš veterani - Slavonac Tenja 1:9, Caffe 5 Gravia - AB Skripta 2:2, Ameba 79 - Caffeteria Novi grad 0:4

SENIORI: Kroko trade - Caffeteria Sjenjak Salasport.hr 2:5, MNK Saponia - MR. Činkos 1:2, CB Porto - Pizzeria Lipov hlad 8:0

Raspored za četvrtak

18.45: Darda - Vitez, 19.20: Građevinarstvo Hebron - Olimpija (mlađi pioniri), 19.55: Sigurnost - Mursa VBK, 20.30: Autoservis Alpina - Lovački rog (seniori), 21.05: CB After dark Osječko - Limunčići, 21.40: Caffeteria Novi grad - AB Skripta (veterani), 22.15: Pekara Tenja - American bar Dollar (seniori)

Veterani
AB Skripta                 2  (1)
Cb 5 Gravia                2  (1)

Igralište: SD Olimpija. Suci: Kovačević i Schrempf. Strijelci: Ižaković (2), 1:1 Iličić (13), 1:2 Husić (17), 2:2 Ižaković (24)

AB SKRIPTA: Pribisalić, Ižaković, Jerković, H. Šimić, E. Šimić, Stojković, Jukić, Pospišil, Naribed

CAFFE 5 GRAVIA: Mutić, Marić, Budiša, Kovač, Dumenčić, Husić, Iličić, Almaši, Kolovrat, Bubalo, Babić, Buljubašić

Seniori
C Sjenjak S.                5  (4)
Kroko trade                 2  (0)

Igralište: SD Olimpija. Suci: Kovačević i Schrempf. Strijelci: 1:0 Pandurević (2), 2:0 Pandurević (10), 3:0 Pandurević (12), 4:0 Mijić (14), 4:1 Živković (21), 5:1 Lešić (24), 5:2 Deže (30)

CAFFETERIA SJENJAK SALASPORT.HR: Konrad, Meter, Eror, Nospak, Lešić, Đerek, Pandurević, Mijić, Šalaj, Šimašek

KROKO TRADE: Simić, Živković, Šeremešić, Deže, Bunoza, Špoljarić, Šinko, Pavičić, Sekanić

Možda ste propustili...