Sport
BADMINTON

Uspješni i na završnicama
Objavljeno 6. lipnja, 2018.

Nakon što su odradili turnire u Beogradu i Pečuhu, članovi Badmintonskog kluba Osijek odlaze na zasluženi godišnji odmor.

Beograd je bio domaćin završnog turnira Alpe Dunav Adria koji je okupio stotinjak badmintonaša iz deset zemalja. Osječani su imali dva predstavnika na B turniru, a uzeli su i medalju. Tomislav Tobijas stigao je do bronce pobjedom u završnom susretu nad Rumunjem Danom Rotunom (2:0). U ukupnom poretku Tobijas je drugi iza Aleša Šavriča (Slovenija). Nastupio je i Zlatko Veber i bio je zaustavljen u osmini finala.

U Pečuhu se igrao završni turnir Multialarm amaterskog kupa. Najbolji rezultat postigao je Bruno Bart osvajanjem prvog mjesta, što mu je donijelo treću poziciju u ukupnom poretku. U muškom dijelu turniru još su nastupili Zlatko Veber, Damir Horvat i Bojan Marković. Kod djevojaka Jasenka Augustinović je bila druga, a Margareta Trconić treća. Jasenka je ujedno sezonu završila kao treća u ukupnom poretku. U igri mješovitih parova osječka kombinacija Bart/Augustinović osvojila je drugo mjesto. I. Li.

Najčitanije iz rubrike