Sport
ČEKALI I PO ČETIRI SATA

HNS: Preporučujemo internetsku kupnju
Objavljeno 5. lipnja, 2018.
Blagajne pred dvoranom Gradski vrt rade od 12 do 18 sati, no još uvijek (do četvrtka) traje i internet-prodaja

Ulaznice za prijateljski dvoboj Hrvatske i Senegala i dalje su jedna od top-tema u našem gradu. Nije ni čudno jer mnogi žele uživo vidjeti najbolje hrvatske nogometaše, kojima će to biti posljednja provjera uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Stoga nimalo nije bilo iznenađujuće što je već prvi dan kada su se ulaznice prodavale na kućicama ispred dvorane Gradski vrt vladala velika gužva. Iako su iz HNS-a poručili kako je prvog dana sve išlo svojim normalnim tijekom te da se u redu, po suncu i vrućem vremenu, nije moralo čekati duže od pola sata, Glasu Slavonije javili su se brojni navijači koji su imali bitno drugačije iskustvo. Neki od njih pokušali su preduhitriti gužvu stigavši pred blagajne i prije njihova otvaranja (12 sati), no već se stvorio red te su nakon gotovo dvosatnog čekanja uspjeli podići svoje ulaznice. Za neke od njih to je bilo nepotrebno stajanje budući da su svoje ulaznice kupili još prošlog tjedna preko interneta. No, s obzirom na to da ih je trebalo i fizički podignuti na blagajni, a nije bio osiguran poseban red samo za podizanje već plaćenih ulaznica, i oni su morali prolaziti “torturu prženja” na vrelom suncu. Sličnih je primjera bilo još, a među rekorderima sigurno je i čitatelj koji je na svoje vrijedne papiriće čekao gotovo četiri sata.

- Nisam mogao vjerovati kada sam pročitao da je sve išlo brzo s prodajom ulaznica i zato sam se i javio. Stao sam u red u 14 sati, a konačno sam bio gotov u 17.55. Problem je bio i u sporosti djevojaka koje su unosile podatke, ali i u tome da nije bio odvojen red za one koji trebaju samo preuzeti ulaznice pa smo svi morali stajati zajedno. Tek pred kraj su to napravili. Definitivno se ovo moglo i moralo bolje organizirati - prenio nam je svoje iskustvo jedan od navijača koji je prvog dana požurio nabaviti ulaznicu za utakmicu.

Blagajne pred dvoranom Gradski vrt rade od 12 do 18 sati, no još uvijek (do četvrtka) traje i internet-prodaja. Upravo takav način preporučuju i u HNS-u, kod kojeg smo potražili reakciju nakon prvog dana i navale na blagajne. Kako je prenio glasnogovornik Tomislav Pacak, osiguran je poseban red za navijače koji su ulaznice kupili preko interneta, a pokušat će i povećati broj prodajnih mjesta.

- Blagajne rade dok ima ljudi. Šalter je odvojen za one koji moraju samo podići ulaznice. Blagajni nema više fizički, ali probat ćemo otvoriti one klupske, iako su neadekvatne. Interes je golem, što nam je drago, ali kako je prodaja personalizirana, to na žalost ide prilično sporo, zbog čega svakome preporučujemo internetsku kupnju - pojasnio je glasnogovornik HNS-a Pacak.

Sudeći i po toj gužvi već prvog dana, ali i jučer, kao i prodaji preko interneta, tribine Gradskog vrta bit će ispunjene. Valja se nadati kako će prodaja u preostalim danima ipak ići brže te da navijači neće morati trenirati izdržljivost. G. Roguljić

Tomislav Pacak

glasnogovornik HNS-a

Probat ćemo otvoriti i klupske blagajne, premda su neadekvatne. Interes je golem, ali kako je prodaja personalizirana, to ide prilično sporo, stoga svakome preporučujemo internetsku kupnju.

Možda ste propustili...

USPJEŠAN DAN HRVATSKIH TENISAČ(IC)A NA TRAVI

Čorić dobro krenuo u Halleu, a Martić u Birminghamu

IGRAČI VRIJEDNOSNICA U REPREZENTACIJI

“Brokeri” Perić i Turalija na Univerzijadi

Najčitanije iz rubrike