Tehno
HTC U12+

HTC predstavlja svoj novi flagship telefon
Objavljeno 1. lipnja, 2018.

U najnovijoj izvedbi svojih najnovijih inovacija, neusporedive upotrebljivosti i izvrsnog dizajna, HTC predstavlja HTC U12+. Riječ je o HTC-ovu najvećem i najodvažnijem telefonu dosad, koji uključuje živopisan 6“ ekran s filmskim omjerom stranica 18:9, a ujedno jednostavnijim za uporabu uz Edge Sense 2, koji omogućuje intuitivnu jednoručnu interakciju s telefonom za okidanje fotografija, pozivanje glasovnog asistenta ili gotovo svega što biste mogli poželjeti raditi.

Značajke modela HTC U12+ uključuju: Edge Sense 2: Nov doživljaj upravljanja dodirom pretvara rubove U12+ u najjednostavniji i najintuitivniji način interakcije s vašim telefonom. Novi Edge Sense zna kojom rukom držite telefon, dajući slobodu jednoručnog upravljanja - dvostrukog dodira za navigaciju uređajem, držanja za zaključavanje zakretanja zaslona ili stiskanja ruba za snimanje fotografija i videozapisa, zumiranje mape i gotovo bilo koje interakcije.

Najbolje ocijenjena dvostruka kamera: Po dvije kamere sprijeda i straga omogućuju predivne umjetničke fotografije s bokehom kao na DSLR fotoaparatu. UltraSpeed Autofocus 2 uključuje autofokus faznom detekcijom punog senzora i novi laserski autofokus kako biste bili sigurni da nikad nećete propustiti priliku za fotografiju, dok HDR Boost 2 omogućuje snimanje fantastičnih fotografija pri bilo kojoj razini osvjetljenja. Uz 2x optički zum i 10x digitalni zum na glavnoj kameri bit ćete uvijek spremni za snimanje fotografije izbliza, a video s opcijom Sonic Zoom omogućuje vam zumiranje zvuka ili glasa, tako da uistinu postajete režiser. I s one-touch automatskim zumiranjem kao da imate Hollywood u džepu. Toliko je dobar da je model U12+ osvojio 103 boda na testiranju DxOMark - najvišu ocjenu u industriji za dvostruku kameru.

Najbolji HTC BoomSound, USonic i Qualcomm aptX HD zvuk: nevjerojatno moćan zvuk s najglasnijim BoomSound zvučnicima dosad i USonic slušalicama s aktivnim uklanjanjem šuma. USonic odgovara jedinstvenoj strukturi vašeg uha kako bi savršeno oblikovao zvuk za vas, pa ćete kristalno čistom preciznošću čuti svaku visoku notu i svaki bas s nevjerojatnom snagom. Za bežični zvuk koji ide puno dalje od očekivanja, aptX HD je dizajniran s podrškom za 24-bitni Bluetooth zvuk u visokoj razlučivosti.

Liquid Surface: U12+ još je više umjetnički dizajniran s ultratankim rubovima ekrana, novim tipkama osjetljivim na pritisak i izdanjima u živim bojama, različit je od svega što ste vidjeli. Boja Translucent Blue omogućuje vam da se divite ljepoti svog telefona iznutra i izvana, Ceramic Black nudi sjajan sofisticirani izgled, a Flame Red izvanredne boje koje se mijenjaju u najdinamičnijem kućištu koje je HTC stvorio.

Snaga i performanse: Opremljen je mobilnom platformom Qualcomm Snapdragon 845 s X20 LTE koji će proširiti način na koji ljudi vide, čuju i komuniciraju sa svijetom oko sebe. Dizajniran kako bi protresao očekivanja u izvedbi i povezao vas brže od brzine preuzimanja Gigabit LTE i bez nepotrebnog skraćenja trajanja baterije. Sa 6 GB RAM memorije i 64 GB prostora za pohranu, U12+ demantira vaša očekivanja u snazi i performansama telefona. U12+ je i spreman za VR uz Vive Focus (gdje je dostupan), sa sinkronizacijom poziva i obavijesti, kao i zrcalnim modom koji vaš smartphone pretvara u vaš vlastiti VR teatar. M.R.