Dome slatki dome
PARNO GLAČALO

Izuzetna briga o odjeći
Objavljeno 30. svibnja, 2018.

Glačalo s generatorom pare Pro Express Ultimate Care GV9581 nudi profesionalnu učinkovitost na dohvat ruke zahvaljujući izuzetnim rezultatima koji zadovoljavaju čak i najzahtjevnije potrebe njege odjeće.

Tefal GV9581 vrhunsko je glačalo s generatorom pare koje omogućava kraće vrijeme glačanja i vrhunsku učinkovitost kombinirajući novu tehnologiju visokotlačnog kotla s kontinuiranim izlazom pare do 180 g/min. Isto tako nudi i dodatni, pojačani ispust pare od 600 g/min koji omogućava da se izglačaju i najgori nabori. Maksimalan tlak pare koji stvara novi GV9581 je čak osam bara.

Intuitivna kontrolna ploča smještena je na ručki za još veću praktičnost uporabe te štedi vrijeme dok se namještaju postavke za određeni tip tkanine.

Ekskluzivni sustav dvostruke zaštite osigurava sigurnost glačanja s funkcijom protiv kapanja koja štiti odjeću od vodenih mrlja, a sustav protiv kamenca osigurava dugotrajnu učinkovitost.

Uz široku paletu poboljšanih značajki Pro Express Ultimate donosi krajnju učinkovitost putem snage visokotlačne pare. Kombinacija temperature i visokotlačne pare ovog parnog generatora ubija do 99,99 % svih bakterija na tkaninama koje glačate i tako ih dezinficira.

Tefal GV9581 opremljen je s ultratankom Durilium AirGlide podnicom koja osigurava savršenu kliznost za brze i besprijekorne rezultate uz 33,33 % veću kliznost. Uz ovako povećanu kliznost tkanina koja se glača manje se oštećuje i ostaje duže kao nova.

Možda ste propustili...

ZLATNA DIZAJNERSKA NAGRADA

Trendseterski tuš

VRT - KOSILICA EINHELL GE-CM 36/47 HW LI

Baterijska snaga za uvijek uredan i lijep travnjak

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana