Novosti
A. KOLARIĆ (SDP):

Obnova stranke ili slobodan pad
Objavljeno 27. svibnja, 2018.

Aleksandra Kolarić, kandidatkinja za predsjednicu zagrebačkoga SDP-a, predstavila je u nedjelju izborni politički program “Sa stavom” i svoj “Tim za pobjedu”, ocijenila da je situacija u zagrebačkoj organizaciji SDP-a izuzetno loša te da je pred njom i njezinim timom zahtjevna zadaća podići na noge tu posrnulu organizaciju.

Prvi krug izbora za čelnu osobu zagrebačke Gradske organizacije SDP-a održat će se 10. lipnja, a drugi izborni krug 17. lipnja.

“Nakon ovih izbora u SDP-u više ništa neće biti isto. Pred nama je jednostavan izbor. Ili ćemo stranku obnoviti i dignuti na noge, izabrati novu energiju, novi tim i novu politiku, ili ćemo odabrati dosadašnju ekipu, staru politiku, loše rezultate i slobodan pad”, istaknula je Kolarić. Smatra da će SDP, ako se ne izabere novi tim i nova politika, u Zagrebu postati politički nevažna stranka. Kolarić je objasnila kako je njezin cilj da “jak zagrebački SDP postane motor rasta i razvoja nacionalnoga SDP-a.” Ocjenu da je situacija u zagrebačkom SDP-u izuzetno loša potkrijepila je podatkom da je prije osam godina SDP u gradskoj Skupštini imao 20 zastupnika, a danas ih ima samo šest. Ocijenila je da su ona i njezn tim u politici “zato da mijenjaju naš grad i naše društvo nabolje.” Pri tome, smatra, da bismo mogli mijenjali Zagreb, prvo moramo mijenjati sebe, a Kolarić vjeruje da će sa svojim timom u tome uspjeti. H

Možda ste propustili...

PREDSJEDNIK HRVATSKE STRANKE UMIROVLJENIKA VESELKO GABRIČEVIĆ

HSU zadovoljan Vladom i HDZ-om

INOVACIJSKO NATJECANJE ZA PRIMJENU UMJETNE INTELIGENCIJA U ZDRAVSTVU I MEDICINI

Pobjednik MediBoost