Crna kronika
PAS JU NANJUŠIO

Marihuana u autima
Objavljeno 28. svibnja, 2018.

RIJEKA

Sumnja da četvero stranih državljana švercaju drogu pokazala se točnom. U dvama luksuznim automobilima inozemnih registracijskih oznaka, koje je policija zaustavila u blizini tunela Učka, pronađeno je više od 15 kilograma marihuane. Policija je četvero zatečenih stranih državljana kazneno prijavila i predala pritvorskom nadzorniku. Droga je pronađena u dvama osobnim vozilima visoke klase koja su zaustavljena u blizini tunela Učka. U vozilima su zatečena trojica državljana Crne Gore u dobi od 28, 21 i 59 godina te 66-godišnja državljanka Kanade.

Prilikom pregleda vozila policija je koristila policijskog psa za detekciju droga Luringa, koji je pozitivno reagirao, nakon čega su, na osnovi naloga istražnog suca, vozila pretražena. U vozilima je pronađeno i oduzeto ukupno 55 paketa s drogom marihuanom, ukupne težine 15,5 kilograma.

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe droga strani državljani su privedeni na kriminalističko istraživanje u opatijsku policijsku postaju. Tijekom istrage utvrđeno je da je zaplijenjena droga bila namijenjena ilegalnoj prodaji u Hrvatskoj.H

Možda ste propustili...

PIJANI VOZAČI “AKTIVNI” ZA VIKEND

Visoke kazne ne sprječavaju ih da počnu voziti

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

ŠVERCER ILEGALACA DAO OBJAŠNJENJE

Krijumčario Sirijce zbog nadgrobnog spomenika

Najčitanije iz rubrike