Mozaik
MISS VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE ZA MISS HRVATSKE 2018

Ivankovčanka Lucija Damjanović nova je Miss Vukovarsko-srijemske županije 2018 godine
Objavljeno 26. svibnja, 2018.

VUKOVAR - Lucija Damjanović iz Ivankova nova je Miss Vukovarsko-srijemske županije, prva pratilja je Gorana Macura iz Vukovara, dok je za drugu pratilju proglašena Tena Šaravanja iz Vinkovaca, sve tri su članice Udruženja manekena ''Loreena'' iz Vinkovaca, epilog je to održanog izbora Miss Vukovarsko-srijemske županije za Miss Hrvatske 2018. u Hrvatskom domu u Vukovaru.

Za titulu najljepše natjecale su se: Gorana Macura (Vukovar), Marija Grizelj (Vinkovci), Lucija Damjanović (Ivankovo), Tena Aleksić (Vinkovci), Nikolina Benačić (Retkovci), Tena Šaravanja (Vinkovci), Manuela Mađaroš (Vinkovci), Marija Cindrić (Vinkovci), Josipa Basarić (Vukovar).

Prema ocjeni stručnog povjerenstva za drugu pratilju proglašena je Tena Šaravanja iz Vinkovaca, prvom pratiljom proglašena je Gorana Macura iz Vukovara, dok je se titulom i lentom i tijarom Miss Vukovarsko-srijemske županije za 2018. godinu okitila Lucija Damjanović iz Ivankova. Tijaru je novoj Miss Vukovarsko-srijemske županije predala Ivana Grgurević, bivša Miss Vukovarsko-srijemske županije za 2017.godinu.
Missica Vukovarsko-srijemske županije u 2018. godini Lucija Damjanović krajem kolovoza će sudjelovati na velikoj završnici izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta 2018. godine u Čakovcu.
- Ovo je velika čast i iznenađenje. Dat ću sve od sebe na izboru za Miss Hrvatske kako bi opravdala ovaj izbor i našu županiju predstavila u najboljem svjetlu - rekla je Damjanović.
Nova missica Vukovarsko - srijemske županije Lucija Damjanović ima 24 godine prvostupnica je javne uprave i studentica pravnog fakulteta. Obožava pjevati i svirati, od malih nogu pohađa glazbenu školu smjer klavir i solo pjevanje. Aktivno govori engleski, a njemački usavršava u školi stranih jezika dok talijanski jezik želi nastaviti učiti. Volontira u rehabilitacijskom centru Mala Terezija u Vinkovcima.
Dogradonačelnica Vukovara Ivana Mujkić, ujedno i članica stručnoga povjerenstva, čestitala je svim djevojkama na sudjelovanju u ovom izboru ljepote, a posebice je uputila čestitku drugoj i prvoj pratilji te novoizabranoj missici.
- Uistinu je čast što je Vukovar domaćin ovoga prestižnoga natjecanja, a posebna privilegija mi je ukazana odabirom u stručni ocjenjivački žiri. Pred nama nije bio niti malo jednostavan zadatak jer smo svjedočili iznimnoj ljepoti svih devet natjecateljica, a u konačnom odabiru presudile su doslovno nijanse. Zadovoljstvo mi je što smo ipak uspjeli odabrati predstavnicu koja će u kolovozu na državnom izboru za Miss Hrvatske 2018. godine s ponosom predstavljati našu županiju, a nadam se dovesti nas i do pobjede - komentirala je Mujkić.
Direktorica izbora za Miss Hrvatske Maja Vračarić je čestitala svim natjecateljicama, a posebice odabranim nositeljicama lenti.
Natjecateljice na izboru predstavile su se u najnovijoj kolekciji košulja s potpisom ''Carol'' dizajnerice Klare Ivanović, zatim u kolekciji proljeće-ljeto hrvatskog brenda galanterije ''Galko'', izlazak sa mašnicama Chantal design i sunčanih naočala Nove Optike, te u vjenčanicama ''Nikolina''.
Za frizure djevojaka bio je zaslužan Frizerski salon ''MD'' iz Vukovara, dok je prirodnu ljepotu djevojaka istaknula Tajana Jeremić Miss Hrvatske 2017. koja je modu zamijenila karijerom make up artistice.
U kulurno-umjetničkom programu nastupio je dječji zbor Vukovarski golubići, te Mažoretkinje Grada Vukovara, dok je program vodio Robert Rac.Mario Kokaj

Možda ste propustili...

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

Najčitanije iz rubrike