Osijek
ZELENI CVIJET – ZA LJEPŠU OPĆINU VLADISLAVCI

Najljepšoj okućnici nagrada 1500 kn
Objavljeno 24. svibnja, 2018.

Općina Vladislavci odlučila je potaknuti mještane da urede svoje okućnice. Uveli su, kaže načelnik Marjan Tomas, dodjelu nagrada za najuređeniju okućnicu na području općine Vladislavci u 2018. godini.

- Objavili smo javni poziv za akciju “Zeleni cvijet – za ljepšu općinu Vladislavci”. Pozivamo sve stanovnike, odnosno vlasnike i korisnike obiteljskih kuća na području svih naših naselja, da se, ako žele, potrude oko uređenja, a Općina će Vladislavci to znati cijeniti. Naime, osigurali smo i poticajne mjere u obliku novčanih nagrada za one kojima uređivanje pođe najbolje za rukom - navodi Marjan Tomas.

Izbor najuređenije okućnice obavit će povjerenstvo posebno formirano za taj zadatak, a prijave građana općinskoj se upravi podnose do 1. lipnja 2018. godine.

- Stimulirat ćemo mještane nagradom koja za osvojeno prvo mjesto iznosi 1500 kuna, drugo mjesto nagradit ćemo s 1000 kuna, a treće mjesto iznosom od 500 kuna. Zainteresirani mještani Vladislavaca, Dopsina i Hrastina mogu preuzeti prijavni obrazac i detaljne informacije o tom javnom pozivu mogu pronaći na internetskoj stranici http://opcina-vladislavci.hr/natjecaji - pojašnjava vladislavački načelnik Tomas. D. Pejić

Možda ste propustili...

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

Najčitanije iz rubrike