Mozaik
LJUBAVNA PRIČA U SLAVONIJI

Jakov Mađarić objavio novi singl i videspot “Kišobran”
Objavljeno 24. svibnja, 2018.

Nakon što je pjevao “Ljubavi sam žedan ostao”, mladić koji oduševljava, Jakov Mađarić, odlučno je stao ispod “Kišobrana” za dvoje. Riječ je o novoj pjesmi, kojom Jakov nastavlja suradnju s autorskim timom Kristijan Rahimovski i Filip Gjud, čija glazba jednostavno odiše zvukom svjetske produkcije. “Kišobran” je nekome predmet koji čuva od kiše, drugome nešto u prenesenom značenju, ali za mene je emotivni, pjevački i umjetnički zalogaj.

- Novi singl donosi jednostavnu poruku ženskog srca okrunjenu muškim, emotivnim vokalom jer taj “kišobran” koji je štiti i predstavlja čvrst zaklon ipak je lako “poderiv”, baš kao i srce koje snažno voli. Bez obzira na koliko je dijelova rastrgan, oči trebaju biti širom otvorene jer uvijek postoji netko u prikrajku tko će na ovaj ili onaj način zaliječiti ili popraviti uništeno. Čak i ona najtužnija i najhladnija kiša može biti ljepša ako ste udvoje ispod kišobrana! - poručio je Jakov.

Ljubavnu priču nove pjesme prati i videospot osmišljen u suradnji s ekipom iz Cinematic Produkcije Osijek, a sniman je na lokacijama Slavonije, odnosno slavonske prašume, Marijanski Ivanovci i Kunišinci. U spotu možete vidjeti naftna klatila koja upotpunjuju priču i daju američki štih. Priča videospota je osmišljena kao bijeg od stvarnosti, skrivanje od nove ljubavi, svakidašnjice i svega što odvraća pozornost s onog važnog.

Glavnu žensku ulogu utjelovila je mlada akademska glumica iz Osijeka Tena Milić, koja je svojom profesionalnošću upotpunila emotivnu stranu i pjesme spota. Savršeno se snašla na terenu koji nije nimalo sličan kazališnom, i koji nije skrivao divlje životinje, kao ni rojeve komaraca, koji su cijeloj ekipi stvarali probleme. T.K.

Možda ste propustili...

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike