Regija
DONJI MIHOLJAC

Pjesmom, plesom i poljupcima maturanti se rastali od Srednje škole
Objavljeno 23. svibnja, 2018.

Devedeset i dva plesača iz Srednje škole Donji Miholjac jučer su u Donjem Miholjcu otplesala dvorski ples quadrillu, pridruživši se tako brojnim srednjim školama u Slavoniji i Baranji te cijeloj Hrvatskoj koje na taj lijep način proslavljaju završetak srednjoškolskog obrazovanja i početak novog životnog poglavlja.

Mjesecima prije za usklađivanje plesnih koraka, takt, lance i okrete učenike završnih razreda na nastavi tjelesnog odgoja pripremali su njihovi profesori Dinko Puljić i Mijo Šerić, a svaki njihov korak jučer su budno pratili njihovi roditelji, djedovi i bake, prijatelji, momci i djevojke uz povremeni pljesak podrške, smijeh i suze radosnice...

Maturante koji su se u jutarnjim satima okupili u dvorištu Srednje škole prvo su pozdravili i čestitke im uputili njihovi profesori i ravnatelj škole Nenad Perić, a potom i čelnici Grada Donjeg Miholjca. Nakon plesa i programa koji su za završne srednjoškolce pripremili njihovi kolege iz trećih razreda, na izletištu Stara Drava pripremljena je veselica i druženje, koji su potrajali sve do večernjih sati. L.A.

Možda ste propustili...

PROLJETNI TRENING “AKTIVNE HRVATSKE”

Beli Manastir vježbat će s Asjom Petersen

ŠIRI SE PONUDA

Nova trgovina

Najčitanije iz rubrike