Crna kronika
REMETILI JAVNI RED I MIR

Mladić pijan čašom ozlijedio 30-godišnjaka
Objavljeno 21. svibnja, 2018.

NOVA GRADIŠKA - Od dva slučaja remećenja javnog reda i mira u Brodsko-posavskoj županiji, jedan se dogodio na novogradiškom području nakon prometne nesreće, a drugi na području Slavonskog Broda. U nedjelju oko 4 sata na području Slavonskog Broda, 25-godišnjak je u ugostiteljskom objektu, zbog narušenih međuljudskih odnosa od prije, čašom ozlijedio 30-godišnjaka. Obojica su bila pod utjecajem alkohola. Prvi je imao 1,32, a drugi 2,04 promila. Ozlijeđenu 30-godišnjaku liječnička je pomoć ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu.

U subotu, oko 23.50, na području Nove Gradiške, 23-godišnja vozačica automobila, zbog nedržanja svoje strane ceste, sletjela je s kolnika u kanal, gdje se vozilo prevrnulo. Vozačica je lakše ozlijeđena te zadržana na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Alkotestom u njezinu organizmu očitana je koncentracija alkohola od 0,97 promila.

Tijekom obavljanja očevida, oko 0.35, na mjestu je prometne nesreće policajce vrijeđao i omalovažavao 50-godišnjak pod utjecajem 1,46 promila. Budući da se nije htio smiriti, policajci su ga odveli u policijsku postaju na triježnjenje. Protiv njega slijedi podnošenje prekršajne prijave Prekršajnom sudu zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a protiv 23-godišnjakinje slijede prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

S.Lacić

Možda ste propustili...

NA CESTI ZATEČENO VIŠE PIJANIH VOZAČA

S 2,17 promila zabio se u stup

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

Najčitanije iz rubrike