Sport
KAKVA JE ZEKIĆEVA POZICIJA?

Želim završiti započete procese
Objavljeno 21. svibnja, 2018.

Vezani članci

ZAVRŠILA NAJDUŽA SEZONA

Tri puta za korak kratki

U osječkom prvoligašu sada ostaje pitanje: “Kako i s kim dalje?” Kada je u pitanju igrački kadar, puno je otvorenih pitanja, a bilo je dana kada je Zoran Zekić propitkivao i svoju poziciju, ali isto tako odbijao unosne ponude koje su mu stizale.

- Započeli smo ovdje određeni proces i neću se samo tako lako predati. Želim ga završiti. Sada smo na pola puta kada je u pitanju stvaranje i selekcija momčadi. Nakon svega viđenog ove sezone, posve je jasno da ćemo bez određenih igračkih pojačanja teško napraviti korak naprijed u prvenstvu. Sada tek moramo vidjeti kakve će nam biti financijske mogućnosti tijekom ljeta - pričao je trener bijelo-plavih.

Najavljeno je puno prometa u svlačionici. Neki bi igrači rado priliku potražili u inozemstvu, drugi su traženi na tržištu, trećima je status nejasan, a ima i onih koji jednostavno ne zadovoljavaju kvalitetom.

- Doista ne znam što mogu očekivati od prijelaznog roka. Treba nam svježe krvi, ali opet moramo biti pametni i strpljivi u toj transfer-politici. Znam kako neki gledaju prema van, poput kapetana Barišića. Možda je vrijeme da i Škorić pokuša u inozemstvu, zaslužio je to, a pitanje je možemo li zadržati Grezdu. S druge strane, Miloviću i Jamboru istječu posudbe, a ponuda ima za sve naše igrače. Podigli smo im vrijednost u ove dvije godine. Vidjet ćemo što će se događati, ali nadam se kako ćete sljedeće sezone gledati bolji i jači Osijek - rekao je Zoran Zekić. D.Kl

Možda ste propustili...

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA TREĆE UZASTOPNO GOSTOVANJE

Zekić još uvijek vrti opcije za Poljud

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku