Regija
U ŽUPNOJ CRKVI SV. JOSIPA

Misa za preminulu djecu
Objavljeno 20. svibnja, 2018.

SLATINA - Ispunjavajući želju roditelja koji su izgubili djecu, župnik u slatinskoj Župi sv. Josipa, vlč. Dragan Hrgić, odredio je da četvrtak, 17. svibnja, bude spomendan na sve one koji su mladi preminuli, oduzeli sebi život ili poginuli na neki drugi način. Njima je posvećena večernja sveta misa, služena u nazočnosti ožalošćenih roditelja i bliže rodbine. Ispred oltarnog stola, roditelji, koji su to željeli, postavili su fotografije svoje preminule djece.

Na popisu imena djece za koje je služena misa, a koja je župnik Hrgić pročitao, našli su se: Anita Šokac, Mario Minauf, Stela Letunić, Bojan Kovačević, Dražen Topolovec, Danijela Ćubelić, Slaviša Benko, Ivan Golić, Mirela Štefičar, Nikola i Marija Golić, Darko Pavlinić, Gordana Loborec, Matej Jelavić, Robert Bihar, Borna Benčik, Damir Đukić, Mario Pemper, Nenad Labus, Renata Kozic, Žarko Tkalčević, Leon Relić, Ivana Suhić, Dalibor i Krunoslav Blašković, Valentina Cmrk, Romina Krahulec i jedno nerođeno dijete. To nisu sva preminula i stradala djeca, nego samo djeca čiji su roditelji znali za župnu nakanu i koji su željeli da njihovo dijete bude spomenuto.

Zato se na misi molilo za sve koji su se preporučili, za sve koji nisu upisani, ali i za sve one za koje se nitko ne moli.P.Žarković

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike