Osijek
OGRADA, ISCRTAVANJE I OPREMANJE

Radovi na igralištu OŠ Franje
Krežme u punom jeku
Objavljeno 20. svibnja, 2018.

Već se neko vrijeme na igralištu Osnovne škole Franje Krežme mogu vidjeti obrisi budućeg izgleda tog prostora. Podsjetimo, nakon što je tri godine igralište za učenike bilo izvan funkcije, jer je služilo kao parkiralište, sredinom travnja Grad je počeo skidanje asfalta, odnosno raščišćavanje postojeće, uništene podloge.

Gradonačelnik Ivan Vrkić nedavno je obišao radove i istaknuo zadovoljstvo zbog činjenice da je obavljen najvažniji dio sanacije, odnosno podloga je asfaltirana, a izvedeni su i rubnjaci te rigolice za oborinsku odvodnju na površini od oko tisuću četvornih metara.

- Slijedi izvlačenje linija za igralište te uređenje ograde. Došli smo u drugu fazu radova i vjerujem da će biti brzo riješena, a buduće će igralište biti poput svih ostalih, odnosno imat će svu potrebnu opremu, kao i svako drugo igralište toga tipa – poručio je Vrkić.

Igralište će tako nakon tri godine napokon sljedeće školske godine biti u funkciji za sve učenike OŠ Franje Krežme, ali i za svu ostalu djecu koja žive u blizini i koja su se godinama tim igralištem služila za zabavu i rekreaciju.

M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike