Mozaik
U ORGANIZACIJI UDRUGE PAUK ORAHOVICA

Sajam i revija nakita ArsOr 2018.
Objavljeno 21. svibnja, 2018.

U sklopu jubilarnog, 50. Orahovačkog proljeća udruga Pauk organizirat će tradicionalni, 8. sajam i reviju nakita ArsOr, i to 26. svibnja. Sajam će se održati na terasi cafe-bara "Blues", a revija nakita u višenamjenskoj dvorani. Sajam je tijekom sedam godina održavanja postao jedan od najkvalitetnijih i najzapaženijih sajmova toga tipa u Hrvatskoj.

- Prije sedam godina krenuli smo od nule s organizacijom ovakvog sajma, sa željom da on bude jedna od prepoznatljivosti grada Orahovice, i evo danas smo ponosni što je ArsOr prerastao u tradicionalan i nezaobilazan događaj čija je kvaliteta naširoko prepoznata. Sajmovi ovakvoga tipa u našoj su regiji prava rijetkost, stoga se ArsOr, osim kvalitetom, ističe i jedinstvenošću – kaže predsjednik PAUK-a Mirko Kufner.

Sjajan odaziv Orahovčana i velik broj gostiju iz drugih sredina dokaz je da je udruga PAUK Orahovica odličnom organizacijom sajma postigla da nešto neobično i drukčije približi i dočara ljudima.

- Sajam pruža mogućnost dizajnericama i dizajnerima da predstave plodove svoje kreativnosti. Na sajmu mogu sudjelovati kao i prijašnjih godina svi oni koji se bave izradom rukotvorina (nije nužno nakit), ali na reviju se mogu prijaviti samo dizajneri nakita, stoga je prilikom prijave važno navesti želite li sudjelovati samo na sajmu ili i reviji. Prijave za sudjelovanje (izlaganje) na sajmu rukotvorina i reviji nakita ArsOr 2018. već su započele i traju sve do četvrtka, 24. svibnja u ponoć. Kotizacija po štandu iznosi 50 kuna, a plaćanje je na samom događaju. Pozivamo sve umjetnike i kreativce da nam se priključe i pokažu svoje sposobnosti, a naravno pozivamo građane Orahovice i okolice da dođu na sajam i reviju jer će definitivno uživati i imati što vidjeti i doživjeti – zaključio je Kufner. U organizaciji kao i uvijek radi veliki broj mladih ljudi iz Udruge, a voditeljica je ovog uspješnog projekta svih sedam godina, pa tako i ove, Ivančica Grgić. V.Grgurić

Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

U ČAST OLIVERU U VELOJ LUCI I OVE GODINE

“Trag u beskraju” uz velika imena naše glazbene scene

Najčitanije iz rubrike