Sport
PPD ZAGREB GOST VINKOVACA

Protiv prvaka prilika mlađima
Objavljeno 19. svibnja, 2018.

Rukometaši Spačve-Vinkovci nastavljaju nastup u Ligi za prvaka. U nedjelju će u 8. kolu u Vinkovcima dočekati aktualnog prvaka i lidera prvenstva, rukometaše PPD Zagreba. Ovo je druga utakmica u doigravanju između ta dva suparnika, a prvi su rukometaši Zagreba uvjerljivo riješili u svoju korist, sa 39:24. Nitko ne vjeruje da će i u nedjelju biti puno bolje za vinkovački sastav, čiji trener Josip Mečić ipak traži pozitivnu stranu te utakmice.

- Protiv ovakvog suparnika motivacije za igru nikada nije nedostajalo. Svi igrači koji nastupe testiraju svoje maksimalne mogućnosti, pa sam uvjeren da će tako biti i ovaj put. Prilika je ovo da i našim mladim igračima pružimo šansu da protiv ovako uglednog protivnika zaigraju i osjete kako je to igrati protiv reprezentativaca i svjetskih igrača. Očekujem da će i naši navijači imati priliku pogledati pravu rukometnu prvenstvenu utakmicu - rekao je uoči utakmice s PPD Zagrebom trener Spačve Vinkovci Josip Mečić.

Utakmica Spačve-Vinkovci i PPD Zagreba igra se u nedjelju s početkom u 20 sati u dvorani Osnovne škole "Bartol Kašić" u Vinkovačkom Novom Selu. A. Grgić

Najčitanije iz rubrike