Osijek
MIŠIĆ MIŠO I PRIJATELJ GYMI

Gimnastički igrokaz u osječkom tramvaju
Objavljeno 19. svibnja, 2018.

Obići Osijek prekrasnim osječkim tramvajem, a pri tome upoznati zanimljive likove i naučiti ponešto o gimnastici, odlična je prilika za dobru zabavu i velikima i malima. Upravo zbog toga, nakon vrlo uspješne premijere igrokaza “Mišić Mišo i prijatelj Gymi” u TC-u Portanova prošlog vikenda, u kreativnoj suradnji s igraonicom Moltonkom iz Osijeka, a u okviru najave 10. izdanja Svjetskog kupa u gimnastici koji će se ove godine održati 26. i 27. svibnja u dvorani Gradski vrt, organizirat će se dvije interaktivne tramvajske vožnje za najmlađe, u okviru kojih će djeca upoznati zanimljive likove i upoznati se s osnovama gimnastike.

U igrokazu će najmlađi upoznati mišića Mišu, koji je bio malo drugačiji od drugih miševa. Poznanstvo s Gymijem, maskotom DOBRO World Cupa Osijek, otvara mu novi svijet - svijet sporta, svijet gimnastike. Igrom asocijacije, mališani će naučiti koji su to najpoznatiji gimnastički elementi i sprave, a za sve male gimnastičare organizatori pripremaju i nekoliko iznenađenja.

Igrokaz u GPP-ovu tramvaju “Mišić Mišo i prijatelj Gymi” održat će se u subotu, 19. svibnja, s polascima u 10 i 11 sati na Trgu Ante Starčevića. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan. I.R.G.

ZA NAJMLAĐE BESPLATAN ULAZNA DOBRO WORLD CUP OSIJEK

Promocija gimnastičkog sporta među najmlađom populacijom i ove je godine jedan od najvažnijih zadataka organizacije Svjetskog gimnastičkog kupa. Upravo zbog toga, uz cijene ulaznica od 30 kuna, odnosno 50 kuna (jedan, tj. dva dana finala), djeca do 12 godina moći će nastupe najboljih hrvatskih i svjetskih gimnastičara pratiti potpuno besplatno. Za sve posjetitelje, velike i male, organizatori pripremaju mnoštvo iznenađenja, a najsretniji će moći 26. i 27. svibnja osvajati i zanimljive nagrade. Već sada, ulaznice se mogu kupiti putem sustava ENTRIO ili na linku https://osijekgym.com/ulaznice/.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike