Osijek
EKONOMSKI FAKULTET

14. IMR konferencija
Objavljeno 18. svibnja, 2018.

“Budućnost razvojnih politika EU-a i gospodarska diplomacija - izazovi i perspektive za RH”, osnovne su teme međunarodne znanstvene konferencije “Interdisciplinary Management Research XIV“. Konferencija je to koju, sada već četrnaestu godinu zaredom, organizira Ekonomski fakultet u suradnji s partnerskim institucijama - Sveučilištem J. J. Strossmayera, Poslijediplomskim studijem Management, potom Pforzheim University Business School i Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti.

Ono što konferenciju, izuzev ovako značajne tradicije, čini posebnom jest kontinuirani poticaj mladim znanstvenicima doktorandima koji, uz mentoriranje, imaju priliku predstaviti rezultate svog znanstveno-istraživačkog rada, a što im omogućava daljnji razvoj u znanstveno-istraživačkom procesu.

U sklopu ove IMR konferencije svake godine organizira se dodatan program u obliku znanstveno-stručne tematske rasprave koja je usmjerena prema aktualnim temama, a u suradnji s akademskom i poslovnom zajednicom te institucijama javnog sektora. Ove godine fokus je na budućnosti razvojnih politika Europske unije. Druga tema od interesa konferencije jest važnost gospodarske diplomacije za budući razvoj Republike Hrvatske. Obje teme usmjerene su prema gospodarskim i političkim dionicima koji su ili njihovi nositelji, ili izravni ili neizravni “korisnici“ istih. Konferencija se održava u Opatiji do nedjelje. D.Kuštro

Možda ste propustili...

LABORATORIJ ZA HUMANU REPRODUKCIJU

Očekuju još veći uspjeh u liječenju neplodnosti

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

Najčitanije iz rubrike